logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak zmienić ikonki w menu D750i@w800i na styl flash?

iceixpo 11 Sie 2009 10:01 1900 3
REKLAMA
  • #1 6879832
    iceixpo
    Poziom 10  
    Ocena: 3
    Witam,

Chciałbym wgrać sobie ikonki do menu. Wiem jak wygląda flash menu i wiem że mój telefon tego nie obsługuje. Wgrałem już soft od w800i. chciałbym zmienić sobie ikonki w menu tak jak te z flash ( wygląd ). wiem że się da ustawić wygląd menu np. że ikonki wszystkie mam na dole i tylko przewijam prawo lewo i wygląda to podobnie do flash menu. słyszałem także coś o gif menu które także podobne jest do flash menu. Konkretnie chodzi mi o to żeby wgrać ikonki z flash menu jakieś fajne i zminić wygląd menu żeby nie wyglądał w ten sposób : ( X - to jest jakby ikona ).

X | X | X |
    -----------
    X | X | X |
    ------------
    X | X | X |

tylko na przykład tak:

X | X | X | -> i tam dalej przewijam a u góry nad tym pojawia się powiększona ikonka tego co mam wybrane. Nie wiem czy zrozumieliście. Porszę o jakieś tematy ( wątki ) w których dokładnie opisane jest jak to zrobić. bo szukałem i albo było nie jasno wytłumaczone albo po prostu brak zdjęć.

z góry dzięki
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 6880051
    iceixpo
    Poziom 10  
    Ocena: 3
    przykro mi ale na stronie którą podałeś nic nie pisze jak wgrać Gif Menu , tzn. jest wątek ale w nim są 3 odpowiedzi i na końcu jakiś typek pisze "wyśle ci na miala jak wgrać i dorzuce gif menu"

Gif menu jest strasznie podobne do flash menu. po za tym niektórzy mówią że to menu co chcę mieć to normalne menu i żeby wgrał je programem XS++. Już próbowałem ale nie wiem gdzie wgrywać pliki *.PNG ( może zminić na gify ? ) i menu.ml
  • #4 6880547
    nutergsm
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 1658
    Tutaj masz jak wgrać farem http://nutergsm.eev.pl/viewtopic.php?t=166
REKLAMA