logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

ALINCO DJ1400 – możliwości, parametry, rozszerzenie częstotliwości, akcesoria

F4REEL 04 Wrz 2009 21:32 1389 3
REKLAMA
  • #1 6980846
    F4REEL
    Poziom 10  
    WITAM WSZYSTKICH SERDECZNIE

Niedawno kupiłem krótkofalówki ALINCO DJ1400.Jednak nie znam ich mozliwości,parametrów,danych technicznych.Czy mogę zwiększyć częstotliwość i w jaki sposób.Mam tyklo zasilacze do owego sprzętu,gdzie mogę dostać reszte oprzyrządowania,jeśli jest dostępne.Ja mogę nawiązać łączność z innymi użytkownikami(niekoniecznie)krótkofalówek.Proszę o szczegółowe informacje.
    Dziękuje za pomoc.

Regulamin punkt 10.9, 11.1 i 15.
    Proszę poprawić bo temat wyląduje w koszu.
    Nie kasować wpisu moderatora! /c2h5oh/
  • REKLAMA
  • #2 6982260
    edii007
    Poziom 13  
    Ocena: 4
    Witam są to radiotelefony profesjonalne były dwie wersje programowane z klawiatury albo za pomocą komputera w zakresie 140-174 MHz orginalnie miały 10 kanałów nie radze używac radiotelefonów w tym paśmie bez wymaganego pozwolenia jak chcesz pogadać to kup sobie cb radio
  • REKLAMA
  • #3 6983705
    GREBSON
    Poziom 20  
    Ocena: 20
    Możesz usunąć zaślepkę koło wyswietlacza i wstawić w miejsce otworów gumki z pilota do np. telewizora. Będziesz miał możliwość zaprogramowania dowolnej częstotliwiości z przedziału 130-174MHz. Zapoznaj się z modelem DJ180 . Są to bliźniacze modele.
  • #4 6985368
    F4REEL
    Poziom 10  
    Tak zrobiłem ale to nic nie pomogło,może cos nie tak jest.To jest modej jak na zdjęciu
    Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany

Moderowany przez c2h5oh:

Zgodnie z tym co napisałem w pierwszym poście - kosz.
    Jeżeli kolejne posty będą łamały regulamin, otrzymasz OSTRZEŻENIE.

REKLAMA