logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Dlaczego internet Orange Freedom Pro zwolnił mimo opłaconego rachunku?

23 Wrz 2009 21:38 3338 4
REKLAMA
  • #1 7050696
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • REKLAMA
  • #2 7051372
    orzechowy
    Poziom 11  
    Sprawdz jaki masz zasieg, jest 3g czy edge? Byc moze jest to kwestia modernizacji nadajnika w twoim regionie, mozliwe tez ze transfer nie odnawia sie w terminie zaplaty rachunku. Osobiscie korzystam z mbank mobile 5zl za 100mb wiec moja opinia moze okazac sie mylna . Pozdrawiam i mam nadzieje ze pomoglem.
  • REKLAMA
  • #3 7051413
    zwyklyczlowiek
    Poziom 23  
    Ocena: 54
    Sprawdź na swoim koncie w Orange saldo transferu.
  • REKLAMA
  • #4 7051447
    brojo7
    Poziom 11  
    Ocena: 1
    No niestety skończył się limit. Jeżeli rachunek zapłaciłeś kilka dni temu,to okres rozliczeniowy minął 2 tygodnie przed terminem płatności-no i zdążyłeś wykorzystać ten głupi limit. Więc gdzieś za półtora tygodnia będzie w miarę normalnie. Orange niecały miesiąc temu zaczął respektować limity-do tej pory każdy mógł używać ile chciał. Wiem, bo sam tego doświadczyłem. :|

Dodano po 6 [minuty]:

orzechowy napisał:
    Sprawdz jaki masz zasieg, jest 3g czy edge? Byc moze jest to kwestia modernizacji nadajnika w twoim regionie, mozliwe tez ze transfer nie odnawia sie w terminie zaplaty rachunku. Osobiscie korzystam z mbank mobile 5zl za 100mb wiec moja opinia moze okazac sie mylna . Pozdrawiam i mam nadzieje ze pomoglem.

Orange freedom pro nie korzysta z 3G ani GPRS. To jest technologia CDMA- pracuje na dawnych stacjach bazowych Centertela.
  • #5 7051947
    burli
    Poziom 16  
    Ocena: 2
    zwyklyczlowiek napisał:
    Sprawdź na swoim koncie w Orange saldo transferu.

Niestety na chwilę obecną nie ma możliwości sprawdzenia limitu przez sieć. Podobno do końca roku mają to wprowadzić.
REKLAMA