Możesz użyć i 93c06 i 93c46, ale mam na myśli żebyś taką kupił zaprogramował wsadem bez kodu i powinno ruszyć. Miałem kiedyś taki model i oryginalnej nie mogłem zapisać, choć ze zczytaniem nie było problemu. Pamięć ta co jest w radiu ma nadruk 7002MN010 niby to 93c06 ale chyba ma inną nogę do zapisu.
A tak wogóle to mozesz mi na priv podesłać numer seryjny to możę ci mogę wyliczyć kod.
Pewnie już coś powaliłeś bo IC Prog owszem robi tą pamięć ale nie JDMem. Owszem była przeróbka JDM do pamiątek uWire ale autor wycofał się z niej bo nie chodziło to dobrze. Potrzebujesz innego programatora a właściwie intefacu do ICProga.
✨ Dyskusja dotyczy programowania pamięci EEPROM w samochodzie Ford z 2004 roku za pomocą programatora JDM i oprogramowania IC PROG. Użytkownik ma problem z zapisem wsadu do pamięci. Zalecane jest podłączenie pinu 5 do +5V. Pojawia się pytanie o wybór typu pamięci w IC PROG: 93C06 czy 93C46. Wskazano, że można użyć obu typów, jednak oryginalna pamięć w radiu oznaczona jest jako 7002MN010, która przypomina 93C06, ale może mieć inną konfigurację pinu zapisu. Sugerowano zaprogramowanie pamięci wsadem bez kodu, co powinno umożliwić uruchomienie. Zauważono, że programator JDM nie jest w pełni kompatybilny z IC PROG do zapisu tej pamięci, gdyż wymaga innego interfejsu lub programatora, zwłaszcza że przeróbka JDM do uWire nie działała stabilnie. Wskazano potrzebę użycia innego sprzętu do poprawnego zaprogramowania EEPROM w Fordzie 2004. Wygenerowane przez model językowy.