logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Nokia E70 - zbyt cichy dźwięk na słuchawkach, czy to normalne?

marik_te 28 Paź 2009 00:32 1245 5
REKLAMA
  • #1 7183983
    marik_te
    Poziom 22  
    Ocena: 57
    Telefon podczas pracy na słuchawkach jest cichy. W spokojnym pomieszczeniu wystarczy by słuchać muzyki lub rozmawiać, lecz np. na ulicy już jest za cicho. Sprawdzałem na dwóch zestawach słuchawkowych i jest to samo. Czy ktoś miał podobne przypadłości? Czy to uszkodzenie telefonu, czy ten model tak ma?
  • REKLAMA
  • #2 7188689
    eslodowy
    Poziom 31  
    Ocena: 102
    A na jakich słuchawkach sprawdzasz ? Oryginalnych nokia ? Z tym telefonem wg producenta kompatybilne są zestawy o oznaczeniach HS 31, HS 5.
  • REKLAMA
  • #3 7189163
    marik_te
    Poziom 22  
    Ocena: 57
    Słuchawki oryginalne. Teraz HS-23 a wcześniej od nokii 6822. Po podłączeniu telefonu do wzmacniacza widać że ma mały poziom wyjściowego sygnału. Tylko czy to uszkodzenie czy wada fabryczna tego modelu.
  • REKLAMA
  • #4 7768212
    ukaef
    Poziom 10  
    Mam dokładnie ten sam problem i czytałem w necie, że tak już po prostu jest. Ma to związek z regulacjami UE. Ale chyba troszkę przesadzili z przykręcaniem. Korektor muszę ustawiać na max podbicie dla wszystkich częstotliwości. Podobno ze starym firmware`em jest lepiej, ale downgrade oprogramowania to chyba nie najlepsze rozwiązanie. Gdyby ktoś coś wymyślił, bardzo proszę o info.
  • REKLAMA
  • #5 7769341
    andreee
    Poziom 24  
    Ocena: 44
    Celowy zabieg nokii, aby Ci którzy chca telefon do muzyki kupowali muzyczne modele
  • #6 7771824
    ukaef
    Poziom 10  
    No prooooooszę Cię. Ja chcę telefon z klawiaturą ułożoną w taki sposób jak w e70 i ma grać muzykę. Skoro z tego co wiem przy starszym sofcie tel grał lepiej, to musi być jakiś sposób na to. Gdyby więcej gości, którzy się bawią w modowanie miało ten model, pewnie ktoś wymyśliłby jakiegoś hacka.
REKLAMA