logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Odblokowanie USB w telewizorze LG 32LG5600 do odtwarzania MP3

indiv 31 Paź 2009 16:11 4058 3
REKLAMA
  • #1 7198141
    indiv
    Poziom 1  
    Czy ktoś to robił ? mam taki telewizor z USB service i chciałbym odblokować to gniazdo tak, aby można było do niego podłączyć np:jakieś urządzenie z pamięcią i słuchać mp3.
  • REKLAMA
  • #2 7223976
    kordiał
    Poziom 1  
    No i jak tam? Naprawdę nikt nie potrafi podpowiedzieć? Sam jestem posiadaczem takiego TV i chętnie bym się dowiedział jak to zrobić. No i jeszcze pytanie dodatkowe: Czy odblokowanie USB = utrata gwarancji producenta?
  • REKLAMA
  • #3 7227689
    sorbetto
    Poziom 14  
    Ocena: 13
    Z tego co wiem to wejście USB w tym odbiorniku służy tylko do celów serwisowych (uaktualnienie oprogramowania). Płyta główna nie posiada układów, które potrafiłyby odczytać mp3. Nieco inaczej jest w nowszej serii modeli firmy LG: LH3000, LH4000, LH5000. Tam jest jedna uniwersalna płyta, a niektóre funkcje są w tańszych modelach blokowane przez ustawienie odpowiednich opcji. Wtedy jest możliwe "rozszerzenie" funkcjonalności. Ale nie dotyczy to waszego modelu.
  • #4 20834466
    krzych1-b
    Poziom 21  
    Ocena: 215
    Nie chcę zakładać nowego tematu , to chciałbym zapytać w tym.
    Mam TV LG model: 32LG 3000-ZA , czy w tym telewizorze , też nie można odblokować ( rozszerzyć funkcjonalności ) gniazda servisowego , aby można było podłączć pendriva , i normalnie np. oglądać filmy?
REKLAMA