logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Schemat TV SONY KV-C2921D chassis AE1C - gdzie znaleźć?

Romciosz 22 Lis 2009 12:49 1885 6
REKLAMA
  • #1 7293586
    Romciosz
    Poziom 10  
    Pilnie poszukuję schematu TV jak w temacie. Jeżeli ktoś ma taki schemat proszę o przesłanie na adres :r.szczodrowski@vp.pl - będę zobowiązany. Mam kłopot z tym TV i bez schematu ani rusz.
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 7293774
    Romciosz
    Poziom 10  
    Owszem jest, ale archiwum jest niewłaściwe - nie mogę go otworzyć
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #5 7294273
    mirex
    Poziom 43  
    Ocena: 1987
    Którego pliku nie mógł kolega otworzyć?
    Tego https://www.elektroda.pl/rtvforum/topic17562.html#228141
    czy tego https://www.elektroda.pl/rtvforum/topic17562-30.html#336021
    Bo mnie otwiera się wszystko bez problemu. Zatem to nie archiwum jest niewłaściwe tylko kolegi oprogramowanie.
  • #6 7297232
    Romciosz
    Poziom 10  
    Serdecznie dziękuje za pomoc Andrzejowi c.
    Odnośnie otwierania plików - po ściągnięciu pliku (nawet jednoczęściowego)"rar" nie mogę go rozpakować winrarem (komunikat "niewłaściwe archiwum")
  • #7 7298724
    mirex
    Poziom 43  
    Ocena: 1987
    Proszę zatem sprawdzic swój program. Wszystkie pliki się rozpakowują na pewno. Nikt nie zgłaszał jakichkolwiek problemów w tym zakresie.

Są jeszcze na forum schematy składające się z kilku spakowanych plików, z nieprawidłowymi opisanymi. Należy po prostu wtedy zmienić nazwy przed rozpakowaniem na właściwe. Lub dowolne inne spełniające wymogi dla winrara. Staramy się je sukcesywnie wyłapywać i modyfikować.
    W tym przypadku na pewno taka sytuacja nie ma miejsca.

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik poszukuje schematu do telewizora SONY KV-C2921D z chassis AE1C, ponieważ ma problemy z urządzeniem. W odpowiedziach podano linki do forum, gdzie można znaleźć schematy, jednak niektóre pliki mogą być trudne do otwarcia z powodu problemów z oprogramowaniem. Inny uczestnik dyskusji wysłał schemat bezpośrednio na e-mail. Wskazano również, że problemy z rozpakowaniem plików mogą wynikać z niewłaściwego oprogramowania lub błędnych nazw plików.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA