Kolego ja to radio mam w domu.Wymontowane bylo z rozbitej toyoty i nie sadze zeby mial do niej jeszcze dostep.Jesli jest to napisane gdzies na radio to to odnajde.Jednak juz widze ze go nie ma.Nie ma dokladnie tego co mam ale jest z dokladnie takimi samymi gniazdami jak moje tyle ze w innym miejscu.Jest to radio 17006.Nie znam rosyjskiego na tyle by sie zaglebiac na stronie i moze mi pomozesz w odszukaniu tego co szukam.
ps.Dziekuje za pomoc.Dzieki tej stronie znalazlem w googlach po tym oznaczeniu caly schemat radia z dokladnym opisem.Oto stronka:
http://www.castulucci.com/projects/carpc/4runnernavischematic.pdf
Calosc jest w dokumencie pdf
ps.To informacja dla tych co w przyszlosci beda sie meczyc z takim radiem.Nie ma ono koncowki mocy i walcze dalej.Nie ma wyjscia liniowego a na koncowce kupionej u nas nie ma sterowania volume.Radio jest dosc skomplikowane jak dla mnie ktory nie zna sie na radiowce.Wydaje mi sie ze koncowka mocy orginalna jest wpieta do radia, i wysyla jakis impuls z informacja o swojej obecnosci i dopiero wtedy zaczyna dzialac volume.Jak dojde to napisze.Bylbym wdzieczny za opis skrotow nazewnictwa technicznego zastosowanego przy opisie wtyczek na zalaczonym pliku pdf strona 3.Ja zajmuje sie naprawa laptopow i LCD i nie zbyt czesto sie z tym spotykam.
Proszę poprawić pisownię w swoich postach. Reg. pkt 15 i 10.9. Klawisz "Pisownia" może pomóc. [damiancz]