logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Mercedes S W220 - 2000 rok. CD nie czyta wszystkich płyt.

Franusss 07 Gru 2009 12:29 3554 3
REKLAMA
  • #1 7356411
    Franusss
    Poziom 11  
    Ocena: 3
    Witam,

Mój Mercedes jest wyposażony w zmieniarkę firmy Alpine na 6 CD. Nie wiem co się dzieje bo nie chce czytać wszystkich płyt " tylko te wybrane " a to i tak nie zawsze, czasem lubi nie doczytać się przyciąć. Co może być przyczyną zabrudzony laser coś innego ?

Pozdrawiam

Moderowany przez damiancz:

Proszę nie stosować ozdobników. Post poprawiłem. Reg. pkt 11.1 , 11.2.

• REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 7358032
    Ireneo
    Poziom 42  
    Ocena: 2465
    Starość nie radość.Wyczyść laser to zobaczysz czy pomoże.Napisałeś nie chce czytać wszystkich płyt,określ to dokładniej,orginały,kopie,inny format.
  • REKLAMA
  • #3 7358215
    Franusss
    Poziom 11  
    Ocena: 3
    Ireneo napisał:
    Starość nie radość.Wyczyść laser to zobaczysz czy pomoże.Napisałeś nie chce czytać wszystkich płyt,określ to dokładniej,orginały,kopie,inny format.

Chodzi o to, że gdy kupuję najlepsze płyty - Vertabim, TDK, nie czyta w ogóle ...
    gdy kupię najtańsze najgorsze śmiga ... a czasem lubi się przyciąć nie znacznie.

Jak się czyści laser w zmieniarce CD ? za pomocą płyty czyszczącej ??
  • #4 8170325
    damix181
    Poziom 14  
    Ocena: 11
    Kolego wczoraj miałem ten sam problem kupiłem taką płytkę jak na zdjęciu w media markcie za bodajże 5 zł użyłem programu nero 7 i prędkości 4x i śmiga aż miło polecam zrobić to samo jeśli nie będziesz mógł znaleźć takiej płytki to poszukaj w media takiej z wyższej półki z oznaczeniem że jest przeznaczona do muzyki .Ja się sugerowałem oznaczeniami na pudełku i trafiłem, a jak prędzej próbowałem na innych markowych płytach (Verbatim , Platinium itp.) była kicha .Nagrywaj możliwie najmniejszą prędkością .Pozdrawiam

Mercedes S W220 - 2000 rok. CD nie czyta wszystkich płyt.
REKLAMA