logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak dostosować programy z Windows 98 do działania na Windows XP?

sebolubek 15 Gru 2009 08:32 1543 6
REKLAMA
  • #1 7391248
    sebolubek
    Poziom 11  
    Ocena: 9
    Witam serdecznie. Ponieważ wiele osób męczy się z dostosowaniem programów z Windowsa 98 na xp lub szuka programów pod XP tak jak kiedyś ja to przesyłam programik. Działa on tak, pracujemy na XP instalujemy ten program który dostosowuje pliki z 98 do XP i już działają wszystkie programy z 98 na XP. Sam go używam.Jeśli pomogłem to kliknij pomógł
    Załączniki: Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany
  • REKLAMA
  • #2 7391375
    fuutro
    Poziom 43  
    Ocena: 834
    A nie wpadłeś na to, że dział o instalacjach gazowych jakoś mało do tego pasuje? Spróbuj przenieść to do działu oprogramowaniem dla komputerów.
  • REKLAMA
  • #3 7391563
    sebolubek
    Poziom 11  
    Witam. Oczywiście że wpadłem ale sporo osób potrzebuje tego programu aby uruchomić oprogramowanie do LPG działające pod windows 98 na XP a tu ma gotowca.Pozdrawiam
  • #4 7526509
    gregor0819
    Poziom 18  
    Ocena: 86
    lpg i win 98 = DOS czy ten program potrafi odpalic dosowski soft na xp?
  • REKLAMA
  • #5 7537893
    andrend
    Poziom 26  
    Ocena: 603
    czy programem można odpalać programy dosowskie i czy chodzą pod xp.
    Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #6 7556377
    sebolubek
    Poziom 11  
    Tego nie sprawdzałem, ale pracują programy pod instalacje gazową leonardo oraz wiele innych
  • #7 10761287
    MakroSerwis
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 343
    Moderowany przez MakroSerwis:

Wątek przenoszę z samochodówki pozostawiam do dyspozycji Kolegów od komputerów.

Podsumowanie tematu

✨ W dyskusji poruszono temat dostosowania programów z Windows 98 do działania na Windows XP. Użytkownik podzielił się programem, który umożliwia uruchomienie aplikacji z Windows 98 na XP, co jest szczególnie przydatne dla osób korzystających z oprogramowania do instalacji gazowych, takiego jak Leonardo. Pojawiły się pytania dotyczące możliwości uruchamiania programów działających w trybie DOS na XP, jednak autor nie sprawdził tej funkcji. Wskazano na potrzebę przeniesienia tematu do odpowiedniego działu dotyczącego oprogramowania komputerowego.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA