Witam to mój pierwszy post tutaj. Jest spowodowany tym, że mam od wczoraj Neostradę TP 128kb/s i mam mały prblem z nią. Chodzi o to, że wydaje mi sie że coś jest nie tak i nie chodzi tak jak potrzeba. Po pierwsze chodzi bardzo wolno a mianowicie średnio około 6,4 kb/s czy to normalne??Nie za bardzo jestem dobry w sprawach internetowych dlatego czekam na szybką odpoweidź albo nawet zgłoszenie się do mnie na GG numer to:1193942 albo proszę tutaj zostawić swój numer GG to ja się zgłosze. Drugi problem jest taki i dla mnie ważny że nie mogę się połączyć z kazaa`ą i DC++ przez ta neostradę tp:(łączy się cąły czas ale nie może sie połączyć. I trzeci prblem mam taki że instalując Javęscript do rozmów np. na czaterii po zrestartowaniu komputera dalej jest tak jakbym nie zainstalował tego:( naprawde jest to irytuące dla mnie bo nie mogę nawet z tego zrwezygnowac bo musiałbym zapłacić spora karę. Jestem w kropce prosze o pomoc bo jak tak czytałem posty na temat neostrady to nikt nie miał takich problemów więc licze na to że cos da się z tym zrobić. Na koniec napisze że czasami strony otwierają mi się strasznie wolno co mnie niesamowicie denerwuje. Nic jeszcze nie ściągnąłem więc nie jest to spowodowane przekroczeniem limitu 5 GB.Czekam na jakąś odpowiedź w mojej sprawie prosze o rzetelną odpowiedź . Z góry dziękuję...