Witam
Czytałem podobne wątki, generalnie wiem mniej więcej o co się rozchodzi, ale problem mam dalej.
Posiadam (a raczej kolega mi przyniósł do zrobienia) pendrive, który ma jedną partycje normalną, a drugą 128 MB widzianą jako napęd CD.
ChipGenius pokazuje takie informacje:
Próbuję więc programu UDTools dla MXT8208 i naprawdę, chyba dorwałem 10 różnych wersji i żadna nie wykrywa mi pendrive - oczywiście Windows XP SP2.
Czy do tego programu potrzeba czegoś specjalnego?
Nie otwierałem jeszcze pendrive i nie sprawdzałem jaka kość, ale to chyba bez różnicy, skoro nie chce i tak go wykryć program.
Czytałem podobne wątki, generalnie wiem mniej więcej o co się rozchodzi, ale problem mam dalej.
Posiadam (a raczej kolega mi przyniósł do zrobienia) pendrive, który ma jedną partycje normalną, a drugą 128 MB widzianą jako napęd CD.
ChipGenius pokazuje takie informacje:
Device Name: ++[H:][I:]+USB Mass Storage Device(Udisk Udisk 2.0 USB Device)(Udisk Udisk 2.0 U...
PnP Device ID: VID = 1221 PID = 3234
Serial Number: 0000000023DB
Revision: 3.00/3.01
Device Type: Standard USB device - USB2.0 High-Speed
Chip Vendor: micov
Chip Part-Number: MXT8208
Product Vendor: (N/A)
Product Model: (N/A)
Tools on Web: http://bbs.mydigit.cn/read.php?tid=72332Próbuję więc programu UDTools dla MXT8208 i naprawdę, chyba dorwałem 10 różnych wersji i żadna nie wykrywa mi pendrive - oczywiście Windows XP SP2.
Czy do tego programu potrzeba czegoś specjalnego?
Nie otwierałem jeszcze pendrive i nie sprawdzałem jaka kość, ale to chyba bez różnicy, skoro nie chce i tak go wykryć program.