Dodaje jeszcze kilka zdjęć tego modułu Gorenje WA 61081.
Mam jeszcze oprócz tego modułu cały bęben i zbiornik.
Tel do mnie 510 208 219
Tak na marginesie jeżeli kogoś interes inne moduły to proponuje zajrzeć do mojego chomika i proponuję zaglądnąć do folderu ''PRALKI"
Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany
Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowanyAby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowanyAby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowanyAby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowanyAby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany
Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowanyAby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowanyAby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowanyAby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowanyAby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany
Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany
Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowanyAby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowanyAby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany
✨ Użytkownik poszukuje modułu programatora do pralki Gorenje WA 62081. W odpowiedziach zasugerowano kontakt z firmą RobotSerwis, gdzie można zapytać o dostępność modułu. Podano również cenę 236 zł za moduł, a także możliwość zastosowania zamiennika. Inny uczestnik dyskusji oferuje podobny programator z pralki Gorenje WA 61081, który może być kompatybilny. Użytkownicy dzielą się zdjęciami oraz informacjami o dostępnych częściach. Wygenerowane przez model językowy.