logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Czy ktoś wie gdzie mogę kupić takie gniazdo i wtyk?

Daniel_GSM 20 Sty 2010 21:05 1506 2
REKLAMA
  • #1 7565960
    Daniel_GSM
    Poziom 25  
    Ocena: 137
    Sprawa krótka - zamieściłem to tutaj bo nie mam pojęcia gdzie - jeśli jest to zły dział proszę moderatorów o przesunięcie a nie usuwanie.

Gdzie mogę kupić takie gniazdo i taką wtyczkę jak na zdjęciu.
    Są to zaciski od zasilacza jakiejs niemieckiej firmy.
    Zaciski które widać na zdjęciach na kablach są takie same jak w urządzeniu tyle ze tam są przykręcane do obudowy a tu wkomponowane w kable - zaciski oczywiście - jeden męski , drugi żeński...

Może ktoś to już widział albo widział podobne - nigdzie nie mogę takich znaleść

Oto zdjęcia:

Czy ktoś wie gdzie mogę kupić takie gniazdo i wtyk? Czy ktoś wie gdzie mogę kupić takie gniazdo i wtyk? Czy ktoś wie gdzie mogę kupić takie gniazdo i wtyk? Czy ktoś wie gdzie mogę kupić takie gniazdo i wtyk?
    Kontaktuj się z ogłoszeniodawcą poprzez Prywatną Wiadomość (ikonka PW).
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 7566017
    kierbedz4
    Poziom 36  
    Ocena: 1004
    Właśnie dzisiaj kupiłem w celu wymiany w spawarce.Możesz je nabyć razem z wtykami.W handlu występują oddzielnie.Zakupu możesz dokonać w serwisie naprawczym spawarek przy którym jest sklep z częściami zamiennymi ,elektrodami oraz sprzętem do spawania autogenem. Cena dwóch kompletów gniazdo -wtyczka to 25 zł
  • #3 7566773
    Daniel_GSM
    Poziom 25  
    Ocena: 137
    kierbedz4 napisał:
    Właśnie dzisiaj kupiłem w celu wymiany w spawarce.Możesz je nabyć razem z wtykami.W handlu występują oddzielnie.Zakupu możesz dokonać w serwisie naprawczym spawarek przy którym jest sklep z częściami zamiennymi ,elektrodami oraz sprzętem do spawania autogenem. Cena dwóch kompletów gniazdo -wtyczka to 25 zł

Kurde to jest to !!
    Wielkieeee dzięki Kolego - oczywiście "pomógł" dla Ciebie

W życiu bym nie pomyślał, że wtyk i gniazdo jakie zastosował niemiecki producent w zasilaczu laboratoryjnym dużej mocy mogę znaleźć w ... spawarce :)

Już znalazłem takie co na alledrogo :)

Pozdrawiam, dziękuje za ekspresową odpowiedź i temat zamykam :)

Elektroda nadal górą :)
REKLAMA