logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

LG KU990 restartuje się na logo LG – jak wgrać soft przez Furious Gold?

conrado300 01 Lut 2010 12:42 12416 8
REKLAMA
  • #1 7626023
    conrado300
    Poziom 12  
    Ocena: 5
    Witam!!!
    Jak w temacie posiadam LG KU990, telefon się włącza tylko do logo LG potem następuje restart i znowu to samo, próbowałem wgrać soft Furiousem lecz gdy pojawia sie logo LG na LCD telefonu program widzi telefon lecz nie mogę wgrać softa ponieważ telefon co kilka sekund sie resetuje i traci połączenie z boxem.
    Dodam że posiadam tylko Furious Gold dl LG.

Dzięki Wielkie za pomoc!!!
  • REKLAMA
  • #2 7626082
    Full Gsm
    Poziom 23  
    Ocena: 28
    Wprowadz telefon w emergency mode
    How do I access Emergency Download Mode?
    Make sure your phone is off.
    Hold down the Green (Call) + C (Delete) + Red (End Call) + Image Stabiliser (Lock) buttons
  • REKLAMA
  • #3 7626923
    conrado300
    Poziom 12  
    Super gitara wgrał się sofcik lecz mam żółty ekran i Unavailable wallpaper file myślę że to od tego że nie wgrałem NV lecz wyskakuje mi invalid NV file, może podrzuciłbyś mi tego pliczka bo na supporcie FG nie widze lub nie umiem znaleźć. Dzieki Wielkie dla Full GSm
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #4 7627064
    Full Gsm
    Poziom 23  
    Heh podziekuj naciskajac odpowiedni przycisk ;)
    A LG maja to do siebie ze musisz wgrac ten soft jaki byl w nim inne beda dziwnie dzialac bądź wcale...
    Powodzenia nv jutro postram ci zgrac bo dzisiaj juz nie robie ;).
    Pozdr.
  • #5 7627125
    conrado300
    Poziom 12  
    oki Dzieki czekam

Dodano po 1 [minuty]:

Ten LG był z Orange Polskiego a na supporcie jest aby jeden wiec mam wielkie szanse że trafię, jeśli nie to dopiero bedę próbowal wgrywać inne Pozdrawiam i czekam na NV wrazie czego Pozdro Full GSM
  • REKLAMA
  • #6 7627186
    Full Gsm
    Poziom 23  
    nv bedzie pasowac ,a soft to inna sprawa musi być ten który był i tyle. Ja robię to samrtkeyem mi się sprawdza ten kluczyk tylko autor przysnął ....ale liczymy na niego ;).

Oto obiecany NV
    A soft wgraj nie brandowany z tym że musi być data wydania ta sama i telefon wstanie.
    Załączniki:
    • KU990_358203-01-xxxxxx-2_2010-01-13 11.32.32.rar (17.69 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • #7 7631137
    conrado300
    Poziom 12  
    postawiłem tego Lgka na tyle że wszystko działa tylko brak zasięgu a ten NV nie mogę wgrać wyskakuje mi "Invalid file" i kończą mi sie pomysly szczerze mówiąc
  • Pomocny post
    #8 7631155
    Full Gsm
    Poziom 23  
    a na sapporcie nie masz nv do tergo modelu ??
    każdy będzie pasował ...
  • #9 7631180
    conrado300
    Poziom 12  
    na supporcie nie mogłem znależć ale ten od Ciebie jest ok tylko że wgrałem go LGMDP Euro i poleciało od strzała, jeszcze raz wielkie dzięki za czas poświęcony Pozdrawiam

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik ma problem z telefonem LG KU990, który uruchamia się tylko do logo LG, a następnie się resetuje. Próby wgrania oprogramowania za pomocą Furious Gold kończą się niepowodzeniem z powodu ciągłych restartów telefonu. Inni uczestnicy dyskusji sugerują wprowadzenie telefonu w tryb awaryjny (Emergency Download Mode) oraz użycie odpowiedniego oprogramowania, które było pierwotnie zainstalowane w telefonie. Użytkownik z powodzeniem wgrał oprogramowanie, ale napotkał problem z brakiem zasięgu i błędem "Invalid NV file" przy próbie wgrania pliku NV. Ostatecznie udało mu się wgrać plik NV, co poprawiło działanie telefonu.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA