NOTATNIK albo Wordpad całe www.tremolo.prv.pl jest w notatniku

wszystkie edytory psują szybkość strony dodają niekiydy niezrozumiałe frazy lub za nowe albo za stare. Uzywalem WORDA kiedyś jego wielokilobajtowe określenia samych styli wkurzały każdego bywacza na stronach mojego autorstwa prosta stronka zajmowała 160 kilo. Ta sama uwaga w kierunku drugigo programu Microsofta z pakietu Office. Co do pajączka to używalem go do tłumacenia kodu z win 1250 na iso 8851-2 chyba... ale odkąd mam PHP na stronach odtąd mam w php tłumacz win 1250 na ISO...w jednym pliku
Teraz robie glównie PHP ale najlepiej strony HTML teraz i PHP robi się na notatniku z windowsa XP... to jest prawdziwy kombajn

jak sie kto nauczy porzadnie wykorzystywać instrukcji zamień albo szukaj to każdą strone zrobi wystarczy tylko wyobraźnia. A takie programy to są dla początkujących

Dla ciekawości moja siora jest w gimnazjum i robi w notatnikju strrony sama sie nauczyła html - www.guineapig.prv.pl

strona o swinkach morskich polecam tak na osobności, jak widac idzie coś porzytecznego w html zrobić