logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

IE8, brak okienka do wpisu po wyborze "Znajdź na tej st

burbik 07 Lut 2010 21:02 1209 4
REKLAMA
  • #1 7659667
    burbik
    Poziom 12  
    Ocena: 2
    Witam!
    Mam bardzo irytujący problem.
    Mam zainstalowany IE8 wersja 8.0.6001.itd.
    Po wyborze: Edycja-->Znajdź na tej stronie pojawia się tylko pasek bez okienka służącego do wpisuy szukanej frazy. System XP był instalowany dwukrotnie i za każdym razem problem się powtórzył. Na początku okienko to było, ale najprawdopodbniej po pierwszym resecie kompa już przestało się pojawiać. Ma ktosz Was pomysł jak to zrobić? Przeinstalowanie IE8 nic nie daje.
    Bardzo to jest wkurzajace szczególnie jak się ma do przeszukania trochę tekstu na stronie.
  • REKLAMA
  • #2 7667104
    Ciapol
    Poziom 25  
    Ocena: 33
    Nie bardzo rozumiem problem. Zrób screen shot'a i wklej. Postaram się coś poradzić.
  • REKLAMA
  • #3 7679132
    burbik
    Poziom 12  
    Problem rozwiazany, wystarczy zainstalować ten skrypt:
    http://iefaq.info/index.php?action=artikel&cat=42&id=133&artlang=en

Chodziło o to, że po wyborze Edycja-->znajdź na tej strojnie pod otwartymi oknami przegladarki pojawiał się pasek, w którym powinno być okienko edycji do wpisania szukanych słó. U mnie pojawiał się pasek, ale był pusty - bez okienka
  • REKLAMA
  • #4 7679209
    mebarth
    Poziom 13  
    Ocena: 5
    Ale ja nie rozumiem? Mam IE8 na W7 i na Xp. W menu SZUKAJ mam w kazdym systemie znajdź na tej stronie. a CTRL + F nie działa ?
  • #5 7679398
    burbik
    Poziom 12  
    Dla tych co nie wiedzą o co chodzi załączam obrazek
    Nie pojawiało się to co zostało zakreślone na czerwono niezależnie czy wybierało się z opcji czy wcikało ctrl+F. Czyli de facto pojawiał się pusty pasek
    IE8, brak okienka do wpisu po wyborze "Znajdź na tej st
    Temat zamykam
REKLAMA