logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Windows 7 - Jak przywrócić obraz systemu z katalogu WindowsImageBackup?

higgs 10 Lut 2010 14:30 4136 0
REKLAMA
  • #1 7672998
    higgs
    Poziom 10  
    Witam serdecznie, mam pewien kłopot, posiadałem zainstalowany windows 7 RC, zrobiłem systemową "kopie zapasową komputera"- obraz całego dysku C, teraz po skasowaniu wersji RC i zainstalowaniu wersji pełnej Windowsa 7 chcialem przywrócic ustawienia, programy, które były w wersji Release candidate, niestety system kompletnie nie widzi katalogu "WindowsImageBackup" w ktorym znajdują sie pliki kopii. Katalog znajduje sie bezposrednio na partycji D:\ na tym samym dysku fizycznym. Okno przywracania jest puste i system wyswietla informacje- "System Windows nie moze odnaleźć kopii zapasowej tego komputera" oraz "Wybierz inna kopie zapasową aby przywrócic pliki"- niestety przy tej opcji takze system nie moze znalezc plików backupu :( System poleca podłączyc inny dysk zewnętrzny na którym znajduje sie kopia zapasowa, mógłbym wrzucic ten obraz na dysk zewnetrzny, tyle ze nie mam takiego dysku i jestem w kropce. Myslałem ze unikne instalowania i ustawiania wszystkich programów od poczatku. Prosze o poradę, w internecie nie moge odnalezc kompletnie nic na ten temat- wszyscy maja problem z wykonaniem kopii, a nikt z przywróceniem, pozdrawiam Higgs
  • REKLAMA
REKLAMA