Witam serdecznie, mam pewien kłopot, posiadałem zainstalowany windows 7 RC, zrobiłem systemową "kopie zapasową komputera"- obraz całego dysku C, teraz po skasowaniu wersji RC i zainstalowaniu wersji pełnej Windowsa 7 chcialem przywrócic ustawienia, programy, które były w wersji Release candidate, niestety system kompletnie nie widzi katalogu "WindowsImageBackup" w ktorym znajdują sie pliki kopii. Katalog znajduje sie bezposrednio na partycji D:\ na tym samym dysku fizycznym. Okno przywracania jest puste i system wyswietla informacje- "System Windows nie moze odnaleźć kopii zapasowej tego komputera" oraz "Wybierz inna kopie zapasową aby przywrócic pliki"- niestety przy tej opcji takze system nie moze znalezc plików backupu
System poleca podłączyc inny dysk zewnętrzny na którym znajduje sie kopia zapasowa, mógłbym wrzucic ten obraz na dysk zewnetrzny, tyle ze nie mam takiego dysku i jestem w kropce. Myslałem ze unikne instalowania i ustawiania wszystkich programów od poczatku. Prosze o poradę, w internecie nie moge odnalezc kompletnie nic na ten temat- wszyscy maja problem z wykonaniem kopii, a nikt z przywróceniem, pozdrawiam Higgs