logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Chrysler radioodbiorniki – gdzie znaleźć schematy serwisowe i instrukcje?

przemrtv 30 Lip 2004 01:29 3588 7
REKLAMA
  • #1 768253
    przemrtv
    Poziom 22  
    Ocena: 22
    Witam gdzie można dostać schematy radioodbiorników firmy Chrysler?

!!! Podaj markę, symbol i
    rodzaj urządzenia w temacie !!!
    Posty bez powyższego w tytule, następnym razem, będą przenoszone do KOSZA. [h]
  • REKLAMA
  • #2 822467
    slaslu89
    Poziom 13  
    Ocena: 14
    mam ten sam problem,gdybyś coś znalaazł to prosze o przesłanie na slawek.slupski(_at_)interia.pl Przetrzepałem cały internet i nic
  • REKLAMA
  • #3 843974
    przemrtv
    Poziom 22  
    Cześć. Niestety nawet na giełdzie we Wrocławiu nikt nie ma. Szukałem w necie to nawet na płatnych serwerach ze schematami nie ma nowych Chrysler-ów. Ale jak coś złapię dam znać.
  • #4 844846
    slaslu89
    Poziom 13  
    dzięki bo ja mam dokładnie dodge grand caravan 96r. ale to to samo co chrysler grand voyager. a jeśli można wiedzie cto po co ci te schematy? ty też chcesz przerobić radio rzeby odbierało co 0.1?
  • #5 853933
    przemrtv
    Poziom 22  
    Cześć schematu potrzebuję bo nie ma sygnału m.cz. na wejściu końcówki. Przestrajanie w moim przypadku zmienia się samo po włożeniu do auta na 0,1. Poza autem ma 0,2. Skokiem steruje komputer auta.
  • REKLAMA
  • #6 1015938
    slaslu89
    Poziom 13  
    i co nic nie znalazłeś nikt nic nie ma???
  • REKLAMA
  • #7 1071588
    przemrtv
    Poziom 22  
    Przykro mi ale nic nie dostałem a tamto radio wzieli do serwisu i do tej pory go trzymają, ale jak coś znajdziesz daj znać bo dalej jestem ciekawy co to mogło być. Pozdrowienia
  • #8 2509891
    wojtekxx
    Poziom 1  
    CZESC WAM JA TEZ POTRZEBUJE SCHEMAT RADIA DO DODGA.
    TO MóJ MEJL wojtekxx(_at_)vp.pl

czekam na wasza odpowiedź. Dajcie znać
    Nie używaj dużych liter.[h]

Podsumowanie tematu

✨ Poszukiwane są schematy serwisowe radioodbiorników firmy Chrysler, w szczególności dotyczące modeli takich jak Dodge Grand Caravan 1996, który jest porównywany do Chrysler Grand Voyager. Problem techniczny dotyczy braku sygnału m.cz. na wejściu końcówki mocy oraz automatycznego przestrojenia częstotliwości sterowanego przez komputer samochodu. Pomimo intensywnych poszukiwań w internecie, na płatnych serwerach oraz na giełdzie elektronicznej we Wrocławiu, schematy nie zostały znalezione. Radio zostało oddane do serwisu, który nadal je posiada, a użytkownicy nadal oczekują na dostęp do dokumentacji technicznej. W dyskusji pojawia się również pytanie o cel poszukiwania schematów, sugerujące chęć modyfikacji odbioru częstotliwości.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA