Sprzedam za 100 zł komputer stacjonarny marki NTT o następującej konfiguracji:
1. Procesor Pentium (R) 4 2,4 GHz
2. 512 MB RAM DDR
3. Płyta główna VIA U8768R04
4. Karta graficzna Radeon 9250 (ma naklejkę Sapphire)
5. 2 x karta sieciowa Realtek RTL 8139/810 x Family Fast Ethernet NIC
6. Karta sieciowa VIA PCI 10/100 mb Fast Ethernet Adapter
7. Karta dźwiękowa C-Media AC97 Audio Device
8. CD-RW
9. Odtwarzacz DVD (DVD Rom)
10. Obudowa Codegen 300X
11. Zasilacz – Codegen
12. Stacja dyskietek
13. Z tyłu komputera są 2 porty USB z przodu też są dwa porty USB.
14. Jest też (oczywiście) dysk twardy 60 GB oraz drugi 120 GB.
Komputer ma zainstalowane Ubuntu.
Bardzo bym chciała aby odbiór był osobisty w Krakowie, ostatecznie mogę wysłać kurierem na ryzyko Kupującego (Kupujący pokrywa koszty wysyłki). Wysyłka Pocztą na warunkach specjalnych kosztuje 38 zł.
Komputer jest całkowicie sprawny.
Komputer stał od mniej więcej pół roku nieużywany w pokoju więc może być zakurzony w środku, ostatni raz gdy go odkurzałam (z wymianą pasty pod procesorem) to było około 2 lat temu.
Komputer nigdy nie był podkręcany, w stosunku do oryginalnej konfiguracji ma wymienioną kartę graficzną, dołożony DVD-Rom, dołożone 256 MB RAM (oryginalnie było 256 MB RAM).
Komputer jest całkowicie sprawny, za co ręczę, dzisiaj go uruchomiłam aby zapisać jego dokładną konfigurację.
1. Procesor Pentium (R) 4 2,4 GHz
2. 512 MB RAM DDR
3. Płyta główna VIA U8768R04
4. Karta graficzna Radeon 9250 (ma naklejkę Sapphire)
5. 2 x karta sieciowa Realtek RTL 8139/810 x Family Fast Ethernet NIC
6. Karta sieciowa VIA PCI 10/100 mb Fast Ethernet Adapter
7. Karta dźwiękowa C-Media AC97 Audio Device
8. CD-RW
9. Odtwarzacz DVD (DVD Rom)
10. Obudowa Codegen 300X
11. Zasilacz – Codegen
12. Stacja dyskietek
13. Z tyłu komputera są 2 porty USB z przodu też są dwa porty USB.
14. Jest też (oczywiście) dysk twardy 60 GB oraz drugi 120 GB.
Komputer ma zainstalowane Ubuntu.
Bardzo bym chciała aby odbiór był osobisty w Krakowie, ostatecznie mogę wysłać kurierem na ryzyko Kupującego (Kupujący pokrywa koszty wysyłki). Wysyłka Pocztą na warunkach specjalnych kosztuje 38 zł.
Komputer jest całkowicie sprawny.
Komputer stał od mniej więcej pół roku nieużywany w pokoju więc może być zakurzony w środku, ostatni raz gdy go odkurzałam (z wymianą pasty pod procesorem) to było około 2 lat temu.
Komputer nigdy nie był podkręcany, w stosunku do oryginalnej konfiguracji ma wymienioną kartę graficzną, dołożony DVD-Rom, dołożone 256 MB RAM (oryginalnie było 256 MB RAM).
Komputer jest całkowicie sprawny, za co ręczę, dzisiaj go uruchomiłam aby zapisać jego dokładną konfigurację.