chciał bym zainstalować na moim dell latitude x200 windowsa xp lecz jest pewien problem że ma uszkodzony napęd cd pozostaje jedynie instalacja przez fdd i lan...
z instalacją z fdd sie sporo męczyłem i udawało sie do czasu.. gdy pliki sie skopiowały następuję reset laptopa.. lecz gdy laptop sie już uruchamiał następowała "zwiecha" miga tylko mały biały pasek w lewym górnym rogu ekranu...
drugą opcją jest jeszcze botowanie przez lan... ale tego nie za bardzo ogarniam
... i tu też prośba do was byście mi to wytłumaczyli krok po kroku...
laptop nie ma możliwości botowania przez usb..
posiada dysk z dwoma partycjami fat32 (na jednej zdążyłem zrzucić instalke xp przed całkowitym padnięciem lapka)
mam drugi komputer z Windows xp sp3 jak i również posiadam router livebox i dwa kable ethernet
z racji że sie trochę śpieszę mogłem czegoś nie podać więc śmiało pisać co nie podałem
prosze o szybką odpowiedź
pozdrawiam
Popraw niechlujstwo językowe w swoich wypowiedziach! Dostępny jest przycisk "Pisownia"
Zdania zaczynamy wielką literą i kończymy, np. kropką.
Regulamin pkt. 8.1, 10.9, 15. [DriverMSG]
z instalacją z fdd sie sporo męczyłem i udawało sie do czasu.. gdy pliki sie skopiowały następuję reset laptopa.. lecz gdy laptop sie już uruchamiał następowała "zwiecha" miga tylko mały biały pasek w lewym górnym rogu ekranu...
drugą opcją jest jeszcze botowanie przez lan... ale tego nie za bardzo ogarniam
laptop nie ma możliwości botowania przez usb..
posiada dysk z dwoma partycjami fat32 (na jednej zdążyłem zrzucić instalke xp przed całkowitym padnięciem lapka)
mam drugi komputer z Windows xp sp3 jak i również posiadam router livebox i dwa kable ethernet
z racji że sie trochę śpieszę mogłem czegoś nie podać więc śmiało pisać co nie podałem
prosze o szybką odpowiedź
pozdrawiam
Popraw niechlujstwo językowe w swoich wypowiedziach! Dostępny jest przycisk "Pisownia"
Zdania zaczynamy wielką literą i kończymy, np. kropką.
Regulamin pkt. 8.1, 10.9, 15. [DriverMSG]