logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Gdzie znaleźć gry i programy na Nokię 3510i? Szukam stron z linkami

01 Sie 2004 10:44 1425 6
REKLAMA
  • #1 771284
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 771468
    WiesiekU
    Poziom 21  
    Ocena: 39
    Sprawdź na: www.n4r.istrada.pl/nokia.htm
  • #4 771495
    Pazio
    Poziom 10  
    Narazie mogę przesłać ci dzwonki, a gry i progr jak znajdę u siebie na kompie.
    Załączniki:
    • NOKIA.rar (3.58 MB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • #5 771545
    yiabol
    Poziom 20  
    Ocena: 6
    Moge Ci przesłac gry tylko podaj tytuły bo jest ich naprawde dużo i nie wszystki warte są uwagi. Pozdrawiam. :lying:
  • REKLAMA
  • #6 771569
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • #7 771720
    yiabol
    Poziom 20  
    Ocena: 6
    Oto gry jakie mam. Jesli kogos zainteresuje cos z mojej kolekcji piszcie! Nie wstawiam na forum bo Moderatorzy są msciwi! :) i chce uchronic sie od komentarzy w stylu: "nabijasz sobie punkty" Pozdro dla normalnych! :)
    ps. piszcie najlepiej na gg. 2088003
    Załączniki:
    • Gdzie znaleźć gry i programy na Nokię 3510i? Szukam stron z linkami N3510i Games Series 30.JPG (65.17 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.

Podsumowanie tematu

LABEL_AI_GENERATED
Dyskusja dotyczy poszukiwania stron internetowych z grami i programami na telefon Nokia 3510i. Uczestnicy podają różne źródła, w tym link do forum elektroda.pl, gdzie można znaleźć gry, programy i tapety, oraz adres www.n4r.istrada.pl/nokia.htm. Pojawiają się także propozycje przesłania gier i dzwonków bezpośrednio od użytkowników, z możliwością wyboru konkretnych tytułów, gdyż kolekcje są obszerne. Wspomniano o serii gier Playman oraz o ostrożności w udostępnianiu plików na forum ze względu na moderację. Wskazano również preferencję kontaktu poza forum w celu wymiany plików.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA