logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Czołówki do waszych (i nie tylko waszych) studniówek.

richardtraker1994 28 Lut 2010 17:26 1746 8
REKLAMA
  • #1 7764349
    richardtraker1994
    Poziom 13  
    Ocena: 2
    Witam. Od pewnego czasu bardzo modne są czołówki przed filmem studniówkowym. Często wychodzi z tego coś naprawdę konkretnego, śmiesznego i twórczego zarazem. Jeśli ktoś chciałby pochwalić się czołówką swojej klasy lub widział jakąś ciekawą i godną obejrzenia to zapraszam do umieszczania w tym temacie.

Ja ze swojej strony chciałbym pokazać czołówkę mojej klasy (technikum elektroniczne) - nie jest wspaniała, ale myślę, że w pełni pokazuje nasze "odmienne" podejście do życia;D: Link

I czołówkę naprawdę wartą obejrzenia (przez miesiąc 33066 wyświetleń) z Liceum Ogólnokształcącego w Myszkowie: Link

Zapraszam do oglądania i umieszczania swoich i nie tylko swoich czołówek:D
  • REKLAMA
  • #2 7764773
    gabik001
    Poziom 37  
    Ocena: 418
    Ja to mialem takie szczescie (moze pech ;) ) ze nie mam filmu ze studniowki... Studniowke mialem w 1995 roku kiedy to kamery nie byly jeszcze popularne , a studia ktore takowe posiadaly braly gore zlociszy za taka usluge... z jednej strony fajnie ze nie mam (bo jakbym mial i ogladal sie pod koniec to pewnie wstyd by byl ) a z drugiej stronu zaluje bo fajnie byloby powspominac...
    Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #3 7765430
    LuckyDj
    Poziom 33  
    Ocena: 192
    Ja mam, ale ze względów jak kolega wyżej nie kupiłem kopii.
    Było (fajnie) minęło i gitara ;)

Co do czołówek, to dobrze jeśli ktoś dokumentował wydarzenia z życia klasy (wycieczki, ogniska itp) zawsze można wrzucić kilka fotek jak to było przez te 4, czy 5 lat.
  • #4 7765484
    richardtraker1994
    Poziom 13  
    LuckyDj napisał:

Co do czołówek, to dobrze jeśli ktoś dokumentował wydarzenia z życia klasy (wycieczki, ogniska itp) zawsze można wrzucić kilka fotek jak to było przez te 4, czy 5 lat.

Takie rzeczy też mamy i to wiele filmików, zdjęć itp. Każdy ma sporą ilość tego typu rzeczy w domu, a tu mięliśmy możliwość wyrażenia charakteru naszej klasy w sposób mniej czy bardziej "profesjonalny" więc grzech by było nie skorzystać. Atmosfera podczas nagrywania naprawdę niezapomniana;)
  • REKLAMA
  • #5 7769267
    evelina90
    Poziom 11  
    richardtraker1994 napisał:

... Atmosfera podczas nagrywania naprawdę niezapomniana;)

Nie mogę się nie zgodzić ;D
  • #6 7769413
    Shadowek
    Poziom 31  
    Ocena: 24
    Hm ten LipDub w wykonaniu LipDub Myszkowa wyszedł marnie...

U mnie na wstępie do studniówki zrobiliśmy walkę na śniegu ;) Może nie tak efektownie wyszło, ale całkiem fajnie :)

Swoją drogą mieszkam obok myszkowa i znam tamtą szkołę, i parunastu ludzi tam chodzących :P
  • #7 7774522
    evelina90
    Poziom 11  
    Shadowek napisał:
    Hm ten LipDub w wykonaniu LipDub Myszkowa wyszedł marnie...

Mnie tam się podobało ;)
    Odwalili niezłą robotę :) ...tylko pogratulować im i kamerzyście / kamerzystom
    :P
  • REKLAMA
  • #8 7774765
    Smokudg
    Poziom 18  
    Operatorowi / operatorom kamery. Mogą zrobić krzywdę za nazwanie ich kamerzystami :) Uwierz mi. Co do filmiku to fajny. Nie wiem czy tak ma być, ale przydługi aczkolwiek fajny.
  • #9 7783281
    wróbels
    Poziom 10  
    Śmieszny ten filmik i nawet jako taki morał posiada;D Mi się osobiście podobało;)

Podsumowanie tematu

✨ W dyskusji poruszono temat czołówek do filmów studniówkowych, które stały się popularne wśród uczniów. Użytkownicy dzielą się swoimi doświadczeniami, wspominając o dokumentacji wydarzeń klasowych oraz o kreatywnych podejściach do nagrywania. Wiele osób podkreśla znaczenie atmosfery podczas tworzenia takich filmów oraz ich wartość jako pamiątki. Pojawiły się również opinie na temat jakości konkretnych czołówek, w tym LipDub z Liceum Ogólnokształcącego w Myszkowie, który wzbudził mieszane uczucia. Uczestnicy dyskusji zachęcają do dzielenia się swoimi filmami i zdjęciami.
Podsumowanie wygenerowane przez AI na podstawie treści dyskusji.
REKLAMA