logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Szukam sterowników pod XP do Hp Pavillon DV7 3010ew.

cobra7777 06 Mar 2010 15:45 1779 7
REKLAMA
  • #1 7791627
    cobra7777
    Poziom 2  
    Witam.poszukuje sterowników do karty sieciowej i inne do XP, jest ktoś kto moze mi pomóc? bo te na stronie Hp nie działają:(
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 7796165
    cobra7777
    Poziom 2  
    niestety ale nie działa przeleciałem wszystkie stery i nic nie pasuje:( jak juz sie cos znajdzie to tylko pod XP 64 a te nie działaja na XP 32 :(
  • REKLAMA
  • #4 7796748
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • REKLAMA
  • #5 7797631
    cobra7777
    Poziom 2  
    Nie mam za duzego doswietczenia w tym:) a o jaki identyfikator chodzi? ale wiem ze nie ma sterowników od grafiki, wifi, lan, dzwieku,czytnika lini papilarnych na stronie HP znalazłem jakies stry niby do XP ale zaden nie wchodzi :cry: a XP jest z servis packiem 3

Dodano po 1 [godziny] 6 [minuty]:

jest ktos kto moze mi pomóc:cry:
  • #6 7798896
    delic
    Poziom 15  
    Ocena: 6
    Link

Tutaj masz program służący do pobierania aktualizacji sterowników do twojego modelu, ściągnij i zainstaluj. Niech program wyszuka sterowniki do twoich urządzeń.

Jeśli nie pomoże to użyj everest'a i wrzuć printscreena zobaczymy co tam masz.
  • #7 7799435
    cobra7777
    Poziom 2  
    A, znajdzie sterowniki jak nie dziala katra sieciowa? bo nie mam sterownika do niej :cry::cry::cry:

Podsumowanie tematu

LABEL_AI_GENERATED
Użytkownik poszukuje sterowników do laptopa HP Pavilion DV7 3010ew działających na systemie Windows XP, jednak napotyka trudności, ponieważ dostępne na stronie HP sterowniki nie są kompatybilne. W odpowiedziach sugerowane są różne metody, takie jak użycie programu do aktualizacji sterowników oraz narzędzia Everest do identyfikacji sprzętu. Użytkownik informuje, że brakuje mu sterowników do karty sieciowej, grafiki, dźwięku oraz czytnika linii papilarnych, a system operacyjny ma zainstalowany Service Pack 3.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA