Posiadam ten zestaw i posiadam polską instrukcję (ale papierkową). Jeżeli potrzebujesz jakiejś kokretnej rady to służę pomocą. Niestety nie mam skanera.
PS. Ten status od GG coś ostanio okłamuje, jestem zalogowany a on pokazuje że mnie nie ma. Możesz też przez Tlena nick: jaco777 gdy jestem dostępny.
Wolałbym pod ręką mieć instrukcję polską a szczegóły interesujące mnie jakoś wydedukuję z instr.niemieckiej, którą posiadam, lecz to męczące.
Chętnie się wymienię na instrukcje za dopłatą (hi)
Pozdrawiam
Mieczysław
Niestety instrukcji do słuchawki Siemens Gigaset 2000C nie posiadam. Jednynie po niemiecku do 1000C i 1000S. Na razie nie mam dostępu do skanera i dlatego jeszcze tego nie umieściłem. Jeżeli trafię na instrukcję od 2000 (cokolwiek) to postaram się zamieścić.
Poszukiwano polskiej instrukcji obsługi do telefonów bezprzewodowych Gigaset 2030 oraz Gigaset 2000C. Użytkownicy wskazali na trudności z dostępnością dokumentacji w języku polskim, zwłaszcza dla modelu 2000C, gdzie dostępne były jedynie instrukcje niemieckie do podobnych modeli 1000C i 1000S. Jeden z uczestników zeskanował i udostępnił polską instrukcję do Gigaset 2030 na forum elektroda.pl, podając link do pliku. Wymiana instrukcji była rozważana także za opłatą. Brakowało jednak skanera i dostępu do polskiej instrukcji dla modelu 2000C, co utrudniało jej udostępnienie. Dyskusja podkreśliła również niezadowolenie z obsługi klienta Siemens w kontekście dostępności materiałów serwisowych. Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.