mam zamiar kupic takiego laptopa i prosze o opinie zarowno o firmie Dell jak i o komponentach tego laptopa tj:o co chodzi z matrycą WXGA cos na temet procesora oraz na temat grafiki-czy beda mogl zagrac w nowe gry typu Crysis???prosze o wszystkie uwagi ...
Ja osobiście nie trawie Intela w laptopie jak coś to szukaj coś w AMD - na allegro można fajny sprzęcik wyhaczyć za nieduże pieniądze o podobnych parametrach :] zerknij tam Saturn - sama nazwa sklepu nie wydaje mi się zachęcająca...
Na żadnym nie pograsz w crysisa, tzn. włączysz tą grę, ale detale wszystkie na minimum, ale to i tak nie daje pewności że gra będzie płynna, ale co to za gra w crysisa ze wszystkim na minimum? Bez sensu, do gier to kup normalny komputer.
oki crysis pierwszy mi przyszedl na mysl moze jakies inne slabsze gry mnie zadowolą-ale co do ceny znajdz mi podobnego della z systemem win7 w takiej cenie.....
Za te pieniądze nie jest żły, a komputer nie służy tylko do gier, jęśli to miałby być do gier to stacjonarny jak najbardziej.
Ten jest wart tych pieniędzy, poza tym Dell to solidna marka.
✨ Użytkownik rozważa zakup laptopa DELL INSPIRON 1545-w z promocji w Saturnie i prosi o opinie na temat marki Dell oraz komponentów laptopa, w tym matrycy WXGA, procesora i grafiki, z pytaniem o możliwość grania w nowe gry, takie jak Crysis. Odpowiedzi wskazują, że laptop nie jest odpowiedni do gier, szczególnie Crysis, ze względu na słabą grafikę. Użytkownicy sugerują, że Dell to solidna marka, ale lepiej szukać tańszych opcji w innych sklepach, ponieważ Media Markt dolicza wysoką marżę. Wartość laptopa jest oceniana jako odpowiednia, ale do gier zaleca się zakup stacjonarnego komputera. Wygenerowane przez model językowy.