logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Odzyskanie plików z pendrive sanDisk cruzer 8GB po formacie

Pierzu_PL 10 Mar 2010 22:15 4333 8
REKLAMA
  • #1 7812099
    Pierzu_PL
    Poziom 10  
    mam problem :D próbowałem otworzyć pendrive'a sanDisk cruzer micro 8GB ale nic nie działało, ani PKM i eksploruj czy otwórz ani dwukrotne kliknięcie LPM. Sformatowałem dysk i próbowałem odzyskać pliki przez PCI folefacory oraz przez r-studio. Chciałem odzyskać kilka filmów .avi bardzo pilnie potrzebnych. Z góry dzięki za pomoc :D
    PILNA POTRZEBA ODZYSKANIA!!!
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 7815003
    Pierzu_PL
    Poziom 10  
    próbowałem tego programu, ale nie mam pojęcia jak go obsługiwać :| mile widziany opis :D
  • REKLAMA
  • #4 7815088
    migol21
    Specjalista HDD Recovery
    Ocena: 415
    Echhh Pan google umarł ? a może nasza wyszukiwarka nie dobra ? To kliknij na baner FAQ.
  • #5 7815455
    Pierzu_PL
    Poziom 10  
    pan google nie umarł, ale tam nie ma nic poza tym co juz wiem. Wyprubowałem ze 12 programów i zaden nie pomógł, r-studio odzyskał tylko jakieś pliki tekstowe ale to tylko małe pliki w notatniku, po kilka znaków.
  • #6 7815708
    migol21
    Specjalista HDD Recovery
    No to cudów nie ma kolego jeśli masz R-Studio i odzyskał pliki to masz pełną wersje masz pomoc do programu to się zapytaj. Masz do tego prawo.
  • REKLAMA
  • #7 7818133
    Pierzu_PL
    Poziom 10  
    mam tylko trial. Ale dzięki za pomoc :D
  • #8 7818401
    migol21
    Specjalista HDD Recovery
    Cytat:
    Wyprubowałem ze 12 programów i zaden nie pomógł, r-studio odzyskał tylko jakieś pliki tekstowe ale to tylko małe pliki w notatniku, po kilka znaków.

A to wersja trial odzyskuje dane ?
  • #9 7820199
    Pierzu_PL
    Poziom 10  
    no właśnei średnio ;/ odzyskało mi tylko kilka plików tekstowych ale to są chyba tylko z ustawieniami bo są kodowane :|

Podsumowanie tematu

LABEL_AI_GENERATED
Użytkownik ma problem z odzyskaniem plików z pendrive'a SanDisk Cruzer 8GB po jego sformatowaniu. Próbował różnych programów do odzyskiwania danych, takich jak R-Studio i PCI File Recovery, ale udało mu się odzyskać jedynie niewielkie pliki tekstowe. Inni uczestnicy dyskusji polecają darmowe narzędzia, takie jak DMDE i PhotoREC, jednak użytkownik nie potrafi ich obsługiwać. Wskazano również, że wersja trial R-Studio ma ograniczone możliwości odzyskiwania danych.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA