Mam E63 z Francji a we Francji dla ich ułatwienia zamiast klawiatury qwerty jest azerty. Zmienilem oprogramowanie z jezykiem Polskim gdyz myslalem o sprzedarzy tego telefonu. Ale akurat znalazl sie Francuzki klient i ucieszyl sie z tej klawiatury lecz okazuje sie ze po zmianie oprogramowania klawiatura dziala systemowo jak qwerty co jest sprzeczne z jej prawdziwą klawiaturą.
No i teraz pytanie na które nie znalazlem odp. Czy jest mozliwosc przestawienia klawy z qwerty na azerty?? Wiem ze np. w komputerach z klawiatury dla nas typowej qwerty mozna przestawic za pomoca sekwencji ctrl+shift na kalwiature qwertz (uzywana w niemczech) rozni sie ona tylko zamiana liter "y" na "z". Czy jest taka sekwencja w E63 zebym mogl swobodnie z qwerty zmienic na azerty? Lub prostsza metoda, czy ma ktos taki soft francuzki zeby mi zmienil klawiature na azerty? Za wszelka pomoc bardzo dziekuje.
No i teraz pytanie na które nie znalazlem odp. Czy jest mozliwosc przestawienia klawy z qwerty na azerty?? Wiem ze np. w komputerach z klawiatury dla nas typowej qwerty mozna przestawic za pomoca sekwencji ctrl+shift na kalwiature qwertz (uzywana w niemczech) rozni sie ona tylko zamiana liter "y" na "z". Czy jest taka sekwencja w E63 zebym mogl swobodnie z qwerty zmienic na azerty? Lub prostsza metoda, czy ma ktos taki soft francuzki zeby mi zmienil klawiature na azerty? Za wszelka pomoc bardzo dziekuje.
Moderowany przez marek216:Ilość błędów - w tym ortograficznych - zasługuje na ostrzeżenie. Na forum są narzędzia do sprawdzania pisowni.