logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Tani USB Bluetooth do Windows XP - gdzie kupić stacjonarnie?

superjet 13 Mar 2010 13:09 4783 11
REKLAMA
  • #1 7822821
    superjet
    Poziom 10  
    Ocena: 1
    Witam. Chciałbym kupić USB Bluetooth do komputera. Tylko musi być niedrogo (około 20zł) W internecie nie ma tego dużo, więc chciałbym kupić w sklepie.
    Jakie sklepy polecacie i jakie modele bluetooth (USB) polecacie?
    Czy można to kupic na przykład w Media Expert, Avans czy w Tesco w dziale z elektroniką ???:?:

Chodzi mi o bluetooth usb do windows xp

Tani USB Bluetooth do Windows XP - gdzie kupić stacjonarnie?
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 7823599
    superjet
    Poziom 10  
    Dzięki za propozycje, ale w poniedziałek jadę do miasta i chcę kupic coś w sklepie z elektroniką. W jakich sklepach mozna kupic USB Bluetooth ???
  • REKLAMA
  • #4 7823738
    neophyte
    Poziom 31  
    Ocena: 50
    Komisy/Serwisy/Sklepiki GSM.
  • REKLAMA
  • #5 7824330
    superjet
    Poziom 10  
    A czy kupi się tak tanio jak na allegro? I jakie modele są na rynku?
    (byłbym przeogromnie wdzięczny za zdjęcia i opinie o zakupionych przez was Adapterach Bluetooth USB)
  • #6 7824422
    jarroQ
    Poziom 31  
    Ocena: 620
    Tak tanio jak na allegro nie kupisz. Zależy od sklepu, w jednym będą chcieli 15zł w innym 25zł...
  • #7 7827205
    superjet
    Poziom 10  
    A czy da się gdzieś w internecie kupić tak tanio jak na allegro, bo nie mam na allegro konta i nie znam nawet zasad uczestnictwa w aukcjach.

i jakie modele i po ile są na rynku (PS. jutro jadę do Puław więc jak ktoś zna miasto to niech napisze gdzie mozna kupic taki adapter USB Bluetooth)
  • #8 7827236
    jarroQ
    Poziom 31  
    Ocena: 620
    Ciężko będzie... Z drugiej strony w każdym sklepie internetowym musisz podać niezbędne dane i wykonać takie same operacje jak przy zakupie na allegro.
  • #9 7827361
    superjet
    Poziom 10  
    I jakie modele i po ile są na rynku (w sklepach) (PS. jutro jadę do Puław więc jak ktoś zna miasto to niech napisze gdzie mozna kupic taki adapter USB Bluetooth)

Dodano po 4 [godziny] 9 [minuty]:

Mógłby ktoś podać konkretną nazwę sklepu w Puławach gdzie mógłbym kupić adapter USB Bluetooth i ceny jakie są w sklepach (dokładne ceny i modele, bo ja nie jestem w tym poinformowany) !?!? :!::?:
  • #11 7830629
    superjet
    Poziom 10  
    Serdeczne dzięki za odpowiedź. Jutro jak pojadę do miasta będę wiedział gdzie to kupić. Zapisałem sobie adresy. Jeszcze raz dzięki. Temat chyba juz zamkniety, ale jakbym czegoś nie wiedział (co do oprogramowania czy coś z adapterem bluetooth nie działało) to będę pisał tutaj.
  • #12 7974624
    kiler1500
    Poziom 10  
    Ocena: 39
    Ja swój Bluetooth kupiłem na ebay w HONk-kongu za grosze z darmową przesyłką i działa każdy jest taki sam nie ma blutotha z większą mocą czy siła nadawania

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik poszukiwał niedrogiego adaptera USB Bluetooth do komputera z systemem Windows XP, z budżetem około 20 zł. Wskazano kilka miejsc, gdzie można go kupić stacjonarnie, takich jak Media Expert, Avans, Tesco oraz lokalne sklepy GSM i serwisy. Użytkownicy zauważyli, że ceny w sklepach stacjonarnych mogą być wyższe niż na Allegro, gdzie można znaleźć oferty od 15 zł. Podano konkretne adresy sklepów w Puławach, gdzie można nabyć adaptery, w tym jeden za 15,39 zł. Użytkownik wyraził wdzięczność za pomoc i zamierzał odwiedzić wskazane miejsca.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA