logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

KX-TCD220 brak grafiki na LCD - jak wyłączyć sekretarkę bez wyświetlacza?

artelpro 27 Mar 2010 13:10 1117 6
REKLAMA
  • #1 7885831
    artelpro
    Poziom 15  
    Ocena: 16
    Czy można gdzieś zdobyć taki wyświetlacz?
    Próbowałem go docisnąć bo widzę , że jest tylko na styk z płytą ale bez pożądanego efektu. W zasadzie można by było żyć bez tego wyświetlacza ale mam włączoną automatyczną sekretarkę po 3 dzwonkach i nie mam jak jej wyłączyć bo nie widać nic w menu.
    A może ktoś kto ma taki model mógłby napisać jakie są kolejne pozycje w menu to może udało by się na "ślepo" wyłączyć.
  • REKLAMA
  • #2 7890095
    oscar2000
    Poziom 34  
    Ocena: 160
    to sciągnij sobie instrukcję do tego modelu ze strony panasonica to będziesz wiedział jak to zrobić .....
  • REKLAMA
  • #3 7890329
    zybex
    Pomocny dla użytkowników
    Ocena: 2940
    Tu masz ten fragment. Ważne jest to, że na bazie też jest wskazanie załączenia sekretarki.

KX-TCD220 brak grafiki na LCD - jak wyłączyć sekretarkę bez wyświetlacza?
  • REKLAMA
  • #4 7890437
    oscar2000
    Poziom 34  
    istnieje jeszcze zdalne właczanie i wyłaczanie sekretarki .... pod warunkiem wpisania wcześniej do bazy 3 cyfrowego kodu zdalnego .... nie pamietam ale może to być 111 albo ta opcja aktywna jest dopiero po wpisaniu przez użytkownika kodu ...
  • #5 7891475
    artelpro
    Poziom 15  
    Mam pobraną instrukcję. Ale chodzi o to że na ślepo nie wiem pod którą pozycją jest "Automoat zgłosz" dla tego poprosiłem aby ktoś napisał. Chodzi mi o to żeby ktoś sprawdził i napisał że np. 1 pozycja w menu to książka telefoniczna 2 to Wiadomości 3 ustawianie rodzaju dzwonka 4 ustawienia bazy itd Nie widząc nic na wyświetlaczu nie znajdę pozycji Automat zgłoszeniowy. Oczywiście bardzo dziękuję za wasze odpowiedzi i chęć pomocy.
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #6 7902957
    oscar2000
    Poziom 34  
    menu 2 razy na dół potem ok potem 4 razy na dół i ok i jest wyłączona .... to tyle ....
  • #7 7903060
    artelpro
    Poziom 15  
    Właśnie o takie krótkie info mi chodziło. Bardzo dziękuję. Oczywiście klawisz POMÓGŁ wciśnięty. Pozdrawiam. Zamykam temat.

Podsumowanie tematu

LABEL_AI_GENERATED
Użytkownik ma problem z brakiem grafiki na wyświetlaczu LCD w telefonie Panasonic KX-TCD220, co uniemożliwia mu wyłączenie automatycznej sekretarki. Prosi o pomoc w znalezieniu sposobu na wyłączenie sekretarki bez dostępu do menu. Otrzymuje kilka sugestii, w tym pobranie instrukcji obsługi oraz informacje o zdalnym włączaniu i wyłączaniu sekretarki. Ostatecznie, jeden z użytkowników podaje konkretne kroki do wyłączenia sekretarki, które można wykonać "na ślepo". Użytkownik potwierdza, że otrzymał pomoc i zamyka temat.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA