logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak zablokować SMS-y od natrętnego numeru na Nokii 3110 Classic w Simplus?

izaiza1 07 Kwi 2010 00:52 15345 5
REKLAMA
  • #1 7929645
    izaiza1
    Poziom 10  
    Witam! mam simplusa i od jakiegos czasu moj byly wysyla mi smsy i to czesto a mam już tego dosc jak moge zablokowac jego numer? mam nokie 3110i clasic. nie moge stworzyć takie grupy zeby zablokowac numer znajdujacy sie w nim i tez nie moge ustawic jak w SE nr. od krorego nie chce odbierac polączeń. w zasadzie mi bardziej zależy żeby nie otrzymywać smsów od niego.
  • REKLAMA
  • #2 7929654
    neolin
    Poziom 17  
    Ocena: 5
    Popełnia przestępstwo, więc go postraszyć.
    A ten temat pewnie do rana zostanie poddany recyklingowi...
  • REKLAMA
  • #3 7929660
    nietoperek4
    Użytkownik obserwowany
    Ocena: 3
    Miałem podobny problem. Pomogło zadzwonienie do operatora i wyjaśnienie całej sprawy :) Myślę ,że zadzwonili do niego albo uniemożliwili mu dzwonienie do mnie bo później już nie dzwonił i nie pisał.
    Sieć również miałem taką samą jak Ty więc jak nic nie zdziałasz to zadzwoń do biura obsługi klienta.
    Pozdrowionka :)
  • REKLAMA
  • #4 7929662
    izaiza1
    Poziom 10  
    no ale kto mu zabroni pisać smsy że to przestępstwo? chciala bym wiedzieć czy jest jakiś kod na blokadę danego numeru czy cos w tym stylu?

Dodano po 6 [minuty]:

nietoperek4 napisał:
    Miałem podobny problem. Pomogło zadzwonienie do operatora i wyjaśnienie całej sprawy :) Myślę ,że zadzwonili do niego albo uniemożliwili mu dzwonienie do mnie bo później już nie dzwonił i nie pisał.
    Sieć również miałem taką samą jak Ty więc jak nic nie zdziałasz to zadzwoń do biura obsługi klienta.
    Pozdrowionka :)

jak nikt w prosty sposob mi sie pomoze to chyba i rzeczywiscie zadzwonie do operatora. lae moze jest jakis kod czy cos?
  • REKLAMA
  • #5 7931219
    toon
    Poziom 28  
    Ocena: 67
    Zmień numer i problem z głowy
  • #6 7933844
    izaiza1
    Poziom 10  
    dzis dzwonilam do biura obsługi i powiedzieli mi ze jak nie mam na abonament to nie da sie zablokowac takiego nr. w tel. nie moge tez zablokowac bo mam nokie3110i clasic. takze jak kolega juz napisal zostaje mi zmiena numeru. Dziekuje za wszystkie propozycje. TEMAT UZNAJMY ZA ZAMKNIĘTY
REKLAMA