logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

HP Pavilion dv6 1306ew - zawieszanie się po zalogowaniu do Windowsa

DarthStan 12 Kwi 2010 18:58 1874 3
REKLAMA
  • #1 7952737
    DarthStan
    Poziom 9  
    Mam nowego lapka póki co działał poprawnie, jednak od wczorajszego dnia, po uruchomieniu i zalogowaniu sie na konto Windowsowe, albo wykasuje czarne okno, lub przez bardzo długi czas mam ekran ładowania z napisem zapraszamy i restart, lub komputer ładuje sie, lecz po załadowaniu programów HP zawiesza sie.

Ma ktoś pomysły jaka jest przyczyna?
    Laptop to HP Pavilion dv6 1306ew.
  • REKLAMA
  • #2 7953176
    Wojtek282
    Poziom 15  
    Ocena: 11
    Powodów może być wiele, póki co to proponuje format i instalacja systemu Windows na nowo, być może instalowałeś jakieś sterowniki, lub program, ewentualnie odinstalowałeś jakiś program i przy okazji skasowały się jakieś składowe windows'a.
    Też mam od niedawna nowy laptop i po zainstalowaniu sterowników czytnika linii papilarnych i zresetowaniu systemu, całość pozostała na czarnym ekranie.

Moderowany przez Matuzalem:

Ja zaś proponuję powstrzymać się od porad(?) w typie tych w pierwszej części pierwszego zdania podanych oraz opisów własnych, niezwiązanych z tematem, kłopotów. - Stosowne punkty Regulaminu są bez trudu do znalezienia.

• REKLAMA
  • #3 7953293
    kolokat
    Poziom 26  
    Ocena: 31
    Wojtek282 napisał:
    Powodów może być wiele, póki co to proponuje format i instalacja systemu Windows na nowo, być może instalowałeś jakieś sterowniki, lub program, ewentualnie odinstalowałeś jakiś program i przy okazji skasowały się jakieś składowe windows'a.
    Też mam od niedawna nowy laptop i po zainstalowaniu sterowników czytnika lini papilarnych i zresetowaniu systemu, całość pozostała na czarnym ekranie.

Za takie "porady" powinno być ostrzeżenie od razu!

Do autora:
    Proszę o podanie wersji Windowsa.

Polecam konsolę odzyskiwania, bo danych szkoda, a pomoże.
  • #4 8081198
    marcel19782
    Poziom 1  
    witam. wyciagnij baterie z zresetuj bios
REKLAMA