logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[sprzedam] polutowane końcówki mocy na tda7294 i inne

jaromas 23 Kwi 2010 11:49 1004 0
REKLAMA
  • #1 7994499
    jaromas
    Poziom 12  
    Ocena: 24
    Do sprzedania mam kilka schomikowanych końcówek mocy
    2 komplety stereo końcówek mocy na tda7294, jedna z zasilaczem na płytce, druga taka sama tylko bez zintegrowanego zasilacza. Płytki to zmodyfikowana wersja mozajki mirleya. Jedna płytka to dwa kanały, łatwo można je zmostkować i zaaplikować jako końcówkę mocy do subwoofera. W obydwóch musiałem wymieniać scalaki gdyż w transporcie ułamałem im nóżki, wiec kilka ścieżek jest "odtworzonych" a scalaki są wymienione na nowe, teraz jest już wszystko z nimi ok.

Za płytkę bez zasilacza chciałbym 30zł a za tą z zasilaczem 40zł zdjęcia przeslę chętnym propozycje na pw

Pozatym mam do sprzedania inne kompletne i złożone końcówki mocy :

* na hybrydzie BC PowerModule RSN3502 PANASONIC (2x50w, zintegrowany zasilacz, troszkę sfatygowana ale sprawna 100% gra bardzo czysto zasilanie 2x24AC) -30zł, sama kość nowa kosztuje ok 90zł
    *na tda 2005 - zasilanie 12V, kompletna z barwą i potencjometrem na 4kanały (2xstereo, z regulacją balansu) potencjometry trzeba przeczyścić wd40 (jak bedzie ktoś chętny to zrobie to) 15zł
    *na hybrydzie stk 4152 II (2x20W, zasilacz zintegrowany zasilanie 2x20V max) 20zł
    *końcówka mocy na tranzystorach bd911/912, sterujących bd139/40, zasilacz zintegrowany - ta jedna jest niesprawna, trzeba wymienić wszystkie tranzystory za nią chciałbym 5zł mam do niej schemat.

Jeśli coś komuś by sie przydało- kontakt przez pw lub jaromas(_at_)go2.pl - prześlę zdjęcia dla chętnych, ceny do negocjacji.
  • REKLAMA
REKLAMA