logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Gdzie kupić diody LED 805 i 603 w Warszawie bez przesyłki?

naresh 18 Sie 2004 15:35 2807 6
REKLAMA
  • #1 800393
    naresh
    Poziom 11  
    Ocena: 2
    Zna ktos jakis sklep lub hurtownie w Warszawie (najlepiej w okolicach bielan, centrum, śródmieście) gdzie mozna kupic diodki LED 805 lub 603. Z gory dziekuje za informacje, i prosze nie wskazywac mi allegro. szkoda mi placic za przesylke.
  • REKLAMA
  • #2 800572
    kubanczyk
    Poziom 14  
    diody 0805 i 0603

pozatym polecam www.TME.pl , na drugi dzien masz przesylke.
  • REKLAMA
  • #3 800929
    naresh
    Poziom 11  
    Ocena: 2
    Ale pisalem ze nie chce bulic za koszt przesylki, a pozatym ten link prowadzi do nikad...
  • #4 801650
    zakladrtvwroclaw
    Poziom 12  
    Ocena: 1
    Najlepiej odwiedzić giełdę przy ulicy Wolumen, część z firm jest czynna także w tygodniu. :)
  • REKLAMA
  • #5 805641
    korelian
    Poziom 19  
    Ocena: 80
    Zobacz tam:
    www.proton.com.pl
  • REKLAMA
  • #6 832807
    kubanczyk
    Poziom 14  
    mam pytanie do kolegi zakładrtvwroclaw gdzie sie mieści we wrocławiu giełda komputerowa bo niewiem. czasami jestem u was na gieldzie elektronicznej ul.robotnicza. pozdro

Podsumowanie tematu

✨ Poszukiwano sklepu lub hurtowni w Warszawie, najlepiej w rejonie Bielan, centrum lub Śródmieścia, gdzie można kupić diody LED w obudowach 0805 i 0603 bez konieczności płacenia za przesyłkę. W odpowiedziach polecano odwiedzenie giełdy elektronicznej przy ulicy Wolumen, która działa również w dni powszednie i umożliwia zakup komponentów bezpośrednio na miejscu. Zaproponowano także strony internetowe takie jak TME.pl i proton.com.pl, jednak autor wykluczył zakupy z dostawą ze względu na koszty przesyłki. Podano również link do instom.com.pl, jednak bez szczegółów dotyczących dostępności diod LED w Warszawie.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA