Witam ma problem z tą wierzą(dostałem ją za darmo ) na początku wszystko w miarę grało potem podłączyłem głośnik głośnik 4 Ohm i też grało ale po imprezie (na oryginalnych kolumienkach ) na Full przez około 2,5 godz też śmigało wszystko ale za około 2 tygodnie chciałem ją odpalić żeby przetestować głośniczek ten 4 Ohm i kurde jak ją włączyłem to było tak zmieniarka od płyt się przekręciła kilka obrotów i pykną raz przekaźnik i dalej nic nie reaguje z przycisków na panelu. Kiedyś podobno tez miała takie objawy i wozili ja z 10 razy do serwisu aż w końcu skończyła się gwarancja .
PS:
Wyświetlacz wyświetla godzinę . Podobno kiedyś jak tak było to z pilota trzeba było ją odpalić . Czytałem gdzieś ze w podobnym modelu siadł czujnik temperatury , czy to może to powodować . Mogę dorzucić zdjęcia i filmik jak to wszystko się włącza .
Regulamin p.10.9, 15.
(dj-MatyAS)
PS:
Wyświetlacz wyświetla godzinę . Podobno kiedyś jak tak było to z pilota trzeba było ją odpalić . Czytałem gdzieś ze w podobnym modelu siadł czujnik temperatury , czy to może to powodować . Mogę dorzucić zdjęcia i filmik jak to wszystko się włącza .
Regulamin p.10.9, 15.
(dj-MatyAS)