logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Navi Lg N10 ...Jak to Naprawić ... i odblokować ....

Alonzo76 17 Maj 2010 17:05 1539 3
REKLAMA
  • #1 8086624
    Alonzo76
    Poziom 10  
    Witajcie Koledzy ...Mam problem z lg n10 ....Zostały wykasowane całe pliki z nawigacji ....Na ekranie pokazuje się ,,Navigation data is not existed ...niema po prostu Nic ....Ale jeżeli to pomoże mam dwie płyty które dostałem z kupnem nawigacji ....są tam pliki ...wgrałem to i dalej lipa coś nie tak robię .... Mam nadzieję że ktoś pomoże .....Chciałem wgrać automape 6 dostępną w necie .... Plis pomocy siedzę nad tym 2 dni ...Moja żona szaleje ...:cry:[/i]
  • REKLAMA
  • #2 8088041
    krajech
    Poziom 17  
    Ocena: 28
    "Jeśli chcesz mieć tylko 1 program do nawigacji wystarczy np. automape, tom tom 6 gotowca bez instalacji wgrać do folderu LGNawi gdzie była oryginalna nawigacja na urządzeniu i zmienić nazwę np z tomtom6.exe na LGENavi.exe. Jeśli chcesz zobaczyć windowsa i uruchamiać więcej nawigacji z karty pamięci, kopiuje ceDesktop.exe tak samo do katalogu LGNawi i zmieniam nazwę na LGENavi.exe .Pojawi się windows i możesz korzystać z nawigacji z karty pamięci testowane na automapa igo8 i tom tom 6 . Działa tez wiele programów i gier ,filmy tez działają. " Nie jest to mój tekst ale może będzie pomocny. Poza tym możesz ściągnąć całą zawartość LG N10 z netu. Daj znać czy podpowiedź pomogła a jak nie to dam ci link skąd możesz ściągnąć zawartośc swojej Navi. Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #3 8088556
    Alonzo76
    Poziom 10  
    Wielkie dzięki ale dalej nic Cholerka mnie bierze .....Pomóż inaczej Kolego..:idea:
  • #4 8088983
    marek216
    Poziom 43  
    Ocena: 932
    Cytat:
    Chciałem wgrać automape 6 dostępną w necie .

Jak będziesz chciał wgrać taką ze sklepu to wróć.
REKLAMA