logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Nokia 5230 - Jak zwiększyć głośność dźwięku w słuchawkach?

roman1955 18 Maj 2010 22:33 6667 7
REKLAMA
  • #1 8092560
    roman1955
    Poziom 10  
    Ocena: 3
    W dniu dzisiejszym dostałem (kupiłem) w ramach przedłożenia abonamentu Nokię 5230 Po uruchomieniu stwierdziłem że bardzo cicho gra przez słuchawki (tylko jedna). Słuchawki na innej noki (nokia6303) odtwarzają OK.
    Co należy zmienić w ustawieniach aby odtwarzały prawidłowo.
    Romek
  • REKLAMA
  • #2 8093273
    grubas
    Poziom 40  
    Ocena: 553
    Zadam proste pytanie.
    A zwiększyłeś głośność bocznymi przyciskami?
  • REKLAMA
  • #3 8093535
    Davystunt
    Poziom 1  
    grubas napisał:
    Zadam proste pytanie.
    A zwiększyłeś głośność bocznymi przyciskami?

Mam taki sam problem... Glosnosc jest na max, bawilem sie w ustawieniach, ale nadal nic...
  • #4 8094364
    gladeroot
    Poziom 9  
    Ocena: 2
    Witam.
    Jak kupiłem swoją 5230-stkę miałem też taki sam problem tylko że na słuchawkach działała dobrze a przy odtwarzaniu muzyki przez głośnik było bardzo cicho(prawie wcale nie grała. Po jakimś czasie usunałem całą muzykę i wgrałem na nowo i się samo naprawiło. Nie wiem czego to była wina ale od tego czasu działa bez problemów.
    Pozdrawiam, Tomek:D
  • #5 8094447
    DJQQRYQ
    Poziom 11  
    moze kwestia oprogramowania
    Zrob update softu
  • REKLAMA
  • #6 8923701
    _stopka_
    Poziom 2  
    Ja mam ten telefon ale zaczełam szperać po ustawieniach i i tak cicho było słychać. Wystarcz włożyć sluchawki do połowy i jest git. Wtedy moze czasami nie łączyć ale wystarczy nie robić gwałtownych ruchów z tym tel;efonem!;) Ja słucham w ten sposób i jestem zadowolona;d
  • #7 9344462
    uwagaaa
    Poziom 1  
    Spróbuj bardzo mocno docisnąć słuchawki. U mnie pomogło i jest super
  • REKLAMA
  • #8 9344486
    Pocieszny
    Poziom 38  
    Ocena: 263
    Skoro telefon jest nowy to może po prostu oddaj na gwarancji, żeby naprawili. Sam nic z tym nie zrobisz.

Podsumowanie tematu

LABEL_AI_GENERATED
Użytkownik zgłosił problem z niską głośnością dźwięku w słuchawkach podłączonych do telefonu Nokia 5230. Inni uczestnicy dyskusji sugerowali kilka rozwiązań, w tym sprawdzenie głośności za pomocą przycisków bocznych, aktualizację oprogramowania, a także dociskanie słuchawek do gniazda. Niektórzy użytkownicy zauważyli, że problem może być związany z oprogramowaniem lub z jakością połączenia słuchawek. W przypadku braku poprawy, zalecano oddanie telefonu na gwarancję.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA