logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Tracer Omni TRS 301M – mikrofon nie działa mimo reinstalacji sterowników karty dźwiękowej

HadesQ 24 Maj 2010 15:18 1388 7
REKLAMA
  • #1 8112457
    HadesQ
    Poziom 9  
    Od pewnego czasu ok. tydzień mam problem z moim mikrofonem.
    Po prostu gdy coś mówię w ogóle mię nie słychać, mikrofon na pewno działa bo sprawdzałem u kumpla. Mam słuchawki:
    http://www.tracer.eu/Produkt/TRASLU07233/Sluchawki_TRACER_OMNI_TRS_301M_301_MV_

Nie wiem co mogło się popsuć sterowniki od karty dźwiękowej reinstalowałem wgrywałem najnowsze ale nic nie pomogło :/
  • REKLAMA
  • #2 8113261
    key
    Poziom 22  
    Ocena: 27
    Podaj model karty dźwiękowej.
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #4 8115854
    Hardjack
    Poziom 13  
    Ocena: 18
    Mikrofonu nie masz gdzieś wyciszonego w systemie?
  • REKLAMA
  • #6 8116079
    Grocki
    Poziom 11  
    Ocena: 1
    W systemie moze i nie. A wejdz w sterownik ktory masz na trayu i zobacz w mikserku czy mikrofon jest wlaczony? u mnie w AC'97 starym tak mialem. Warto sprawdzic
  • #8 8127991
    wezyrek18
    Poziom 12  
    Ocena: 5
    razem ze sterownikami do karty dźwiękowej zainstalował ci się dodatkowy program do ustawień, w nim szukaj

Podsumowanie tematu

LABEL_AI_GENERATED
Użytkownik zgłasza problem z mikrofonem, który przestał działać, mimo że działał poprawnie u znajomego. Mikrofon jest podłączony do słuchawek Tracer OMNI TRS 301M. Użytkownik zainstalował najnowsze sterowniki do karty dźwiękowej Creative SB0090 Audigy Player, ale problem nadal występuje. Inni uczestnicy dyskusji sugerują sprawdzenie, czy mikrofon nie jest wyciszony w systemie oraz w mikserze dźwięku. Użytkownik nie znalazł jednak żadnych opcji wyciszenia.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA