logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Gdzie znaleźć polską instrukcję do radia Pioneer DEH-7200SD?

Arek ESPACE 04 Cze 2010 10:41 2616 6
REKLAMA
  • #1 8153522
    Arek ESPACE
    Poziom 1  
    Witam
    Szukam polskiej instrukcji obsługi do radia samochodowego Pioneer DEH - 7200SD
    Pozdrawiam
    AJ
  • REKLAMA
  • #2 8781255
    damian203
    Poziom 2  
    Ocena: 5
    Też dolanczam się do tematu wszędzie przeszukalem i nic.
  • REKLAMA
  • #3 13900362
    An-2
    Poziom 12  
    Ocena: 14
    Ja też szukam tej instrukcji. Nie wiem jak wyłączyć wizualizacjie na ekranie, która przeszkadza podczas jazdy bo bardzo razi oczy światłem niebieskim.
    Może ktoś zna jakiś sposób?
  • REKLAMA
  • #4 13900736
    staś pytalski
    Poziom 41  
    Ocena: 1432
    An-2 napisał:
    Ja też szukam tej instrukcji. Nie wiem jak wyłączyć wizualizacjie na ekranie, która przeszkadza podczas jazdy bo bardzo razi oczy światłem niebieskim.
    Może ktoś zna jakiś sposób?

Aby wyłączyć demo, jak pamiętam należało nacisnąć (bądź nacisnąć i przytrzymać) przycisk DISP/<-/SCRL.

Daj znać czy się udało.
  • REKLAMA
  • #6 13905637
    staś pytalski
    Poziom 41  
    Ocena: 1432
    Jest jeszcze w ustawieniach tryb do zarządzania wyświetlaną treścią na wyświetlaczu, nie mniej nie przypominam sobie, by można było go wyłączyć. Naciskasz pokrętło, szukasz pozycji ENTERTAINMENT, a następnie Background visual
    genre/background picture 1/background picture 2/background picture 3/background picture 4/simple display/movie screen 1/movie screen 2/calendar.
    Masz do wyboru, nie mniej w czasie odtwarzania muzyki mogą się zmieniać... Sprawdziłem też w instrukcji, że nie można tego wyłączyć.
  • #7 13911386
    An-2
    Poziom 12  
    Ocena: 14
    staś pytalski napisał:
    Jest jeszcze w ustawieniach tryb do zarządzania wyświetlaną treścią na wyświetlaczu, nie mniej nie przypominam sobie, by można było go wyłączyć. Naciskasz pokrętło, szukasz pozycji ENTERTAINMENT, a następnie Background visual
    genre/background picture 1/background picture 2/background picture 3/background picture 4/simple display/movie screen 1/movie screen 2/calendar.
    Masz do wyboru, nie mniej w czasie odtwarzania muzyki mogą się zmieniać... Sprawdziłem też w instrukcji, że nie można tego wyłączyć.

No to kolego trafiłeś w 10 tkę bo udało się coś zmieńic. Dzięki bardzo.

Dodano po 53 [sekundy]:

Może ktoś jeszcze ma jakieś spostrzeżenia na temat tego sprzętu?
    Chętnie poczytam.

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownicy poszukują polskiej instrukcji obsługi do radia samochodowego Pioneer DEH-7200SD. W dyskusji poruszono problem wyłączania wizualizacji na ekranie, która jest uciążliwa podczas jazdy. Użytkownicy dzielą się informacjami na temat wyłączania trybu demo oraz ustawień wyświetlania treści, jednak nie znaleziono rozwiązania na całkowite wyłączenie wizualizacji. Wskazówki dotyczące nawigacji w menu radia oraz dostępnych opcji wyświetlania zostały podane, ale brak jest możliwości całkowitego wyłączenia wizualizacji.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA