logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Blaupunkt Malta RCR 45 kaseta ma AUX in źle działa

kiwus83 30 Cze 2010 11:52 1823 5
REKLAMA
  • #1 8246698
    kiwus83
    Poziom 10  
    Ocena: 1
    Problem mojego nowego radia jest taki mianowicie że gdy włożę taką kasetę z której wychodzi kabelek z czinczem do mp3 (myślę że wiecie o co chodzi) to radio cały czas zmienia mi strony A i za chwile B i tak cały czas wiec muzyka która przechodzi z mp3 do radia i na głośniki powiedzmy leci na kasecie na stronie A a radio na okrągło przełącza A i B i muzyka leci za chwile potem nie leci za chwile znowu i tak cały czas macie pomysły co to może być ?Dlaczego tak się dzieje i co poradzić żebym w końcu mógł słuchać muzyki z mp3 w samochodzie ? Tylko proszę nie piszcie kup sobie nowe radio bo to jest wystarczające tylko ma jakieś problemy, wady. Proszę o pomoc. Za chwile idę zerknę czy jak włożę zwykłą kasetę to czy będzie tak samo przełączało strony w kasecie i napisze bo może to kasetą coś choć ta kaseta niedawno chodziła w innym radiu i spokojnie wszystko śmigało.
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #4 8255147
    djlj24
    Spec od car audio
    Ocena: 1328
    Badziewna kaseta - nie blokuje rolek przez co druga z rolek stoi w miejscu. Sprawdź czy jak kręcisz w kasecie jedną z rolek to druga się obraca (o ile chińczyk je zamontował). Jeżeli się nie obraca to gumka recepturka między nimi i powinno pomóc.
  • REKLAMA
  • #6 8257703
    kiwus83
    Poziom 10  
    Ocena: 1
    Temat do zamknięcia sprawa załatwiona i na rozwiązanie wpadłem sam xD. A mianowicie rozkręciłem kasetę i wybebeszyłem ja pozostał sama głowiczka ta co przesyła hehe resztę wywaliłem i tylko jedna strona chodzi i nie zmienia się a kaseta dodatkowo ciszej chodzi bo trybiki nie trzeszczą:)
REKLAMA