logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Program do efektu surround na wszystkich dźwiękach w systemie Windows?

longer90osw 29 Lip 2010 18:54 1689 6
REKLAMA
  • #1 8344651
    longer90osw
    Poziom 10  
    Witam, posiadam plugin do winampa: Bobware stereo delay module 2.0 który daje efekt surround na głosnikach stereo. Ja mam pytanie czy istnieje taki program który da taki efekt nie tylko w winampie a w każdym odtwarzanym dźwięku na komputerze? z góry dzieki
  • REKLAMA
  • #2 8344699
    WojtasJD
    Poziom 43  
    Ocena: 1585
    Poszukaj efektów w programie od karty dźwiękowej (jak nie ma to sterowniki k. dźwiękowej) - może się to być opcja Efekt dźwiękowy i do wyboru: Audytorium, ... Kopalnia, ... Sala koncertowa, itd. :wink:
  • REKLAMA
  • #3 8345289
    longer90osw
    Poziom 10  
    Mam Realtek Menedżer HD Audio i te efekty są wg mnie badziewne. Zależy mi na tym zeby uzyskac to samo co w tym pluginie do winampa
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #4 8345881
    shizy
    Poziom 22  
    Ocena: 52
    SRS Audio sandbox
  • #5 8346087
    longer90osw
    Poziom 10  
    Kurcze wielkie dzieki shizy, ale ten program nawet w połowie nie daje takiego efektu jak plugin z winampa :<

Ciagle siedze i szukam czegoś. Plugin w winampie działa na zasadzie opóźnienia dźwięku pomocniczego sygnału wielokanałowego w którym określa się czas opóźnienia w milisekundach i własnie czegos takiego szukam..
  • REKLAMA
  • #6 8346387
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • #7 8355842
    longer90osw
    Poziom 10  
    chce tylko program który w dzwieku da efekt "delay" tak jak w pluginie do winampa wtedy o wiele przyjemniej sie słucha muzyczki :)

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik poszukuje programu, który umożliwi uzyskanie efektu surround na wszystkich dźwiękach w systemie Windows, podobnie jak plugin Bobware stereo delay module 2.0 w Winampie. Odpowiedzi sugerują sprawdzenie efektów w oprogramowaniu karty dźwiękowej, jednak użytkownik uważa te efekty za niezadowalające. Wspomniano również o programie SRS Audio Sandbox, ale nie spełnia on oczekiwań użytkownika. Użytkownik poszukuje rozwiązania, które pozwoli na uzyskanie efektu opóźnienia dźwięku, jak w pluginie Winampa. Pojawiła się także sugestia zakupu zestawu głośników, co może być prostszym rozwiązaniem.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA