logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

VW Golf 4 - zamek centralny nie działa z pilotów.

mortalbird 01 Sie 2010 11:29 4788 2
REKLAMA
  • #1 8353388
    mortalbird
    Poziom 15  
    Ocena: 131
    WITAM TEMAT JEST MOŻE OPISANY MILION RAZY ALE NIC KONKRETNEGO wtedy nikt nie opisał może tym razem będzie inaczej proszę moderatorów o wyrozumiałość a nie tylko KOSZ:!::idea::cry:

Witam ponownie mam problem z zamkiem centralnym z pilota [scyzoryk] nie działa ani jeden ani drugi pilot próbowałem zakodować od nowa nic nie pomogło, mało tego zamykając samochód z kluczyka zamyka się natomiast zeby otworzyć muszę dwukrotnie zamknąć samochód otwiera mi pasażera przód i tył potem otwieram kierowcy drzwi i ostatnie ostatnie drzwi pasażera za kierowcą sie otworzą i zamykają od razu, natomiast jak zamykam wewnącz samochodu magicznym przyciskiem zamykają się kierowcy, pasażera za kierowcą a pozostałe się zamykają i otwierają od razu. Nie wiem czego szukać wymieniłem nowy zamek sterujący w drzwiach kierowcy i to samo co jeszcze można sprawdzić
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 8353414
    Ireneo
    Poziom 42  
    Ocena: 2461
    Przewody w przepustach,zasilanie modułów a kasety wystarczy rozebrać ,złożyć i na nowo są sprawne.

Dodano po 27 [sekundy]:

Ewentualnie luty w kasetach poprawić.
  • #3 8361575
    mortalbird
    Poziom 15  
    Ocena: 131
    Dziękuje za odpowiedz postaram się naprawić i nic nie zepsuć
REKLAMA