logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Nokia 6210 Navi "Nie można wykonać operacji Bluetooth&q

Robson112 05 Sie 2010 17:47 1879 2
REKLAMA
  • #1 8368260
    Robson112
    Poziom 10  
    Witam!
    Mam problem z Bluetooth w moim fonie. Gdy próbuję uruchomić Bluetooth wyskakuje komunikat "Nie można wykonać operacjio Bluetooth". Czy ktoś wie może co mogło się stać? Telefon był lekko zawilgocony lecz BT potem działał. Niedawno odpadł mi port USB i mniejwięcej od tego momentu BT przestał działać. Czy układ BT znajduje się gdzieś obok portu USB i gdy on odpadł to układ uległ zniszczeniu? Gdy w klawiaturę wpisałem kod *#2820# to MAC mi wyskoczył. Radio działa normalnie. Nie chce resetować telefonu, ponieważ mam dużo aplikacji w pamięci telefonu, motywy też i jak BT dalej nie będzie działał to nie będę miec już aplikacji, motywów a na dodatek nie będę mógł nic przeżucić z kompa. Czy ktoś mógłby wstawić tutaj rysunek płyty głównej z zaznaczonym układem BT? I czy wygrzanie by coś pomogło? Jak coś to wygrzać mogę tylko suszarką 8-). Prosze o szybką odpowiedź. Z góry dzięki!!
  • REKLAMA
  • #2 8368292
    bertold18
    Poziom 17  
    Ocena: 3
    Wygrzanie może pomóc ale też nie koniecznie.
    Zawsze warto próbować.
  • #3 8368366
    Robson112
    Poziom 10  
    bertold18 napisał:
    Wygrzanie może pomóc ale też nie koniecznie.
    Zawsze warto próbować.

Tylko co mam wygrzać? Znalazłem schemat płyty.

Nokia 6210 Navi "Nie można wykonać operacji Bluetooth&q Nokia 6210 Navi "Nie można wykonać operacji Bluetooth&q
REKLAMA