logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Automatyczne pełne ekranowanie filmów - jak to wyłączyć?

HaWa 18 Sie 2010 20:23 1340 5
REKLAMA
  • #1 8412727
    HaWa
    Poziom 10  
    Ocena: 1
    Gdy chce włączyć film w jakimkolwiek odtwarzaczu, to automatycznie otwiera film w pełnym ekranie i nic nie można zrobić (nawet jak ruszę myszką, to nawet nie pojawia się ten suwak na dole z różnymi opcjami). Kiedyś tak nie było, stało się to nagle. Co może być przyczyną ? Chcę żeby mi nie otwierało filmu automatycznie na pełnym ekranie. Klawisz "Esc" również nie działa, kiedy chcę wyjść z opcji pełnego ekranu. Proszę o pomoc.
    Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #2 8413209
    kamillk18
    Poziom 11  
    Ocena: 9
    Jakich programów używasz do odtwarzania tych filmów? nie wgrywałeś ostatnio jakichś innych sterowników?
  • REKLAMA
  • #3 8413355
    HaWa
    Poziom 10  
    Używałem kilku programów do odtwarzania filmów, m.in. Windows Media Player,SubEdit-Player, ALLPlayer, Bestplayer, Media Player Classic, GOM Player,QuickTime Player i w każdym było/jest to samo. Ostatnio instalowałem sterowniki do karty graficznej.
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #4 8413388
    kaliform11
    Poziom 11  
    Ocena: 70
    dużo tego ja używam ALL Playera spróbuj przeinstalować sterowniki
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #5 8413401
    Binkz
    Poziom 13  
    Na pewno zainstalowałeś najnowszy sterownik dla grafiki? Może nadpisałeś nowszy - starszym.

Wywal wszystkie kodeki, zainstaluj ffdshow i spróbuj odpalić film przez media player classic.
  • #6 8413712
    HaWa
    Poziom 10  
    Pomogło odinstalowanie sterowników do karty graficznej. Dziękuję wszystkim za dobre rady.
    Pozdrawiam
REKLAMA