Do sprzedania mam taką konfigurację.
Mobo: Gigabyte G31M-S2L ||
CPU: Core 2 Duo E8400 @ 3.0Ghz ||
Ram: 2x GoodRam 2048MB / 800Mhz (4GB ) ||
GPU:ASUS Ati HD4870 (512Mb / 256Bit) Chłodzenie ASUSA wersja z HeatPIPE (chyba DarkKnight się nazywa) ||
Audio: SoundBlaster X-Fi Xtreme Audio ||
Zasilacz: Chieftec 450W(Model: GPS - 450AA - 101 A) ||
Płytki ze sterownikami, kable, przejściówki, karta gwarancyjna, paragon gwarancyjny, instrukcja obsługi itp.
BEZ HDD i DVD oraz bez obudowy.
Wszystko w 100% sprawne nigdy nie naprawiane, ani nie serwisowane.
Nowy taki sprzęt kosztuje 1950zł. Nie wierzysz? wejdź na www.gral.pl i wciśnij konfigurator PC i skonfiguruj taki komputer, a się przekonasz.
GWARANCJA DO LUTEGO 2011r.
Uwaga
Gwarancja obejmuje wszystkie części, ale TYLKO u producenta.
Wygląda to tak: jeżeli coś się stanie, to idziemy z daną częścią do sklepu ACTINA SIERRA (nie ważne jakie miasto) i dajemy im część oraz paragon, który dorzucam do zestawu.
Oni biorą uszkodzony sprzęt i po 14dniach otrzymujesz naprawioną, lub nową część. Sklep ich nie wymienia, tylko producent.
Cena jaka mnie zadowoli to 1300zł DO NEGOCJACJI !!
Uwaga:
Do żadnej z tych części NIE MAM OPAKOWAŃ!! Powód? Wszystkie opakowania spłonęły w pożarze na strychu. Jak będę wysyłał to każdą część zapakuję osobno w bezpieczne opakowanie grubo bąbelkowane, oraz wyślę pocztą jako "OSTROŻNIE-SZKŁO"
Wszystkie info na PW.
Mobo: Gigabyte G31M-S2L ||
CPU: Core 2 Duo E8400 @ 3.0Ghz ||
Ram: 2x GoodRam 2048MB / 800Mhz (4GB ) ||
GPU:ASUS Ati HD4870 (512Mb / 256Bit) Chłodzenie ASUSA wersja z HeatPIPE (chyba DarkKnight się nazywa) ||
Audio: SoundBlaster X-Fi Xtreme Audio ||
Zasilacz: Chieftec 450W(Model: GPS - 450AA - 101 A) ||
Płytki ze sterownikami, kable, przejściówki, karta gwarancyjna, paragon gwarancyjny, instrukcja obsługi itp.
BEZ HDD i DVD oraz bez obudowy.
Wszystko w 100% sprawne nigdy nie naprawiane, ani nie serwisowane.
Nowy taki sprzęt kosztuje 1950zł. Nie wierzysz? wejdź na www.gral.pl i wciśnij konfigurator PC i skonfiguruj taki komputer, a się przekonasz.
GWARANCJA DO LUTEGO 2011r.
Uwaga
Gwarancja obejmuje wszystkie części, ale TYLKO u producenta.
Wygląda to tak: jeżeli coś się stanie, to idziemy z daną częścią do sklepu ACTINA SIERRA (nie ważne jakie miasto) i dajemy im część oraz paragon, który dorzucam do zestawu.
Oni biorą uszkodzony sprzęt i po 14dniach otrzymujesz naprawioną, lub nową część. Sklep ich nie wymienia, tylko producent.
Cena jaka mnie zadowoli to 1300zł DO NEGOCJACJI !!
Uwaga:
Do żadnej z tych części NIE MAM OPAKOWAŃ!! Powód? Wszystkie opakowania spłonęły w pożarze na strychu. Jak będę wysyłał to każdą część zapakuję osobno w bezpieczne opakowanie grubo bąbelkowane, oraz wyślę pocztą jako "OSTROŻNIE-SZKŁO"
Wszystkie info na PW.