logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak nagrać rozgrywkę z gier jak Doom3 na dysk w formacie wideo?

neostradatoshit 16 Wrz 2004 18:18 1092 7
REKLAMA
  • #1 857389
    neostradatoshit
    Poziom 13  
    Ocena: 2
    mam pytanie ... czy istnieje jakis program którym możnaby było nagrać na dysk w formacie jakiegos pliku wideo .. np ... jak przechodzimy kolejny level w Doom3 albo cokolwiek z innej gry ???

nieraz w telewizji mozemy obejrzec taki film (jak ktoś gra) ... czy to da sie zrobic za pomocą jednego monitora ? czy trzeba podłączyć kompa do telewizora albo cos ??

z góry thx
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 857557
    neostradatoshit
    Poziom 13  
    wow dzięki :) a bardzo to spowalnia kompa ???
  • REKLAMA
  • #4 857580
    gader
    Poziom 26  
    Ocena: 21
    troche tak
    napewno duzo miejsca zajmuje
  • #5 865890
    voltart
    Poziom 12  
    a pujdzie na Xp pro ??
  • REKLAMA
  • #6 866798
    gader
    Poziom 26  
    Ocena: 21
    wersja windowsz nie ma znaczenia wazne jest czy gra chodzi pod directx
    9 czy 8 albo 7

zaleznie od tego moze dzialac albo nie

sprobuj inne wersje ze strony jak nie bedzie dzialac
  • #7 869335
    neostradatoshit
    Poziom 13  
    starsza wersja nei działa pod directx8 i 9 ja zainstalowałem nowszą ... no i program jest dziecinnie prosty w obsłudze i wogóle fajny.. zgrywa obraz w takiej rozdzielczosci w jakiej gramy :) tylko u mnei na kompie podczas zgrywania ,, strasznie mi gre przycinało co potem było widoczne na tym filmiku :?

ps. wersja nowsza tego programu zgrywa tylko filmiki po 30sekund
  • #8 871245
    qwert83
    Poziom 2  
    :D Ludziska najlepszy do tego typu akcji jest program Snagit!!!

Podsumowanie tematu

✨ Do nagrywania rozgrywki z gier takich jak Doom3 na dysk w formacie wideo polecany jest program FRAPS, szczególnie wersja 1.9d. Program ten rejestruje obraz w rozdzielczości, w jakiej gra jest uruchomiona, jednak nagrywanie może znacząco obciążać komputer i zajmować dużo miejsca na dysku. FRAPS wymaga kompatybilności gry z DirectX 7, 8 lub 9, a starsze wersje programu mogą nie działać z nowszymi wersjami DirectX. Nowsze wersje FRAPS mają ograniczenie długości nagrania do 30 sekund. Alternatywnie, do nagrywania ekranu polecany jest także program Snagit. Nagrywanie odbywa się bez konieczności podłączania dodatkowego monitora czy telewizora, wystarczy jeden monitor i odpowiednie oprogramowanie.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA