logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak znaleźć działające sterowniki do GeForce2 MX 400 64 MB SDR TV?

maciej_m30 30 Wrz 2010 14:47 1688 4
REKLAMA
  • #1 8568136
    maciej_m30
    Poziom 10  
    Witam mam taki problem niby nic a nie mogę spbie poradzić kupiłem sobie nie dawano karte graficzna do takiego kompa jakby to określic starego kupiłem tam karte graficzna
    GeForce2 MX 400 64 MB SDR TV
    zainstalowałem i wszystko ok tylko do niej nie mam sterowników, wiec szukałem w sieci byłem na stronie producenta i na kilku forach gdzie ludzi episali o sterownikach do tej karty poczytałem i sprowadziłem 8 różnych sterowników ale zaden nie pasuje, bardzo prosze o pomoc nie wiem co robie nie tak przeciez mam typ i marke tej karty, bardzo prosze o pomoc każdy sterownik który sprowadziłemnie daje sie zainstalowac, bardzo prosze o pomoc o jakiś link do sterowników lub radę gdzie ich szukac pozdrawiam i licze na pomoc
    p.s. wiem ze nie wa większych fachowców w całym necie niż na elektrodzie, przekonałem się o tym o statnio jak pisałem o pomoc w sprawie dziwnych aktualizacji.
  • REKLAMA
  • #2 8568182
    Kolobos
    Spec od komputerów
    Ocena: 10435
    Sterowniki sa na stronie nvidii, musisz pobrac stara wersje. Innej pomocy nie otrzymasz skoro nie podales nawet pod jaki system potrzebujesz sterownikow.
  • REKLAMA
  • #3 8568248
    jankolo
    Spoczywaj w Pokoju
    Ocena: 583
    maciej_m30, popraw swój post stosując zasady interpunkcji polskiej.
  • REKLAMA
  • #4 8570122
    maciej_m30
    Poziom 10  
    Cześć posiadam system operacyjny Windows XP z SP2.
    No własnie byłem na stronie "nvidii" i nie wiem co wybrac własciwie co wybiorę to nie działa, to znaczy nie da sie zainstalowac.
REKLAMA