logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Kupię gniazdo włączników do pralki polar pmg 565 rosa.

DJ.FOX 05 Paź 2010 21:38 2433 4
REKLAMA
  • #1 8587833
    DJ.FOX
    Poziom 10  
    Witam,

Poszukuję gniada włączników do pralki polar pmg 565 rosa. Jest to kawałek plastiku montowanego pod panelem sterującym pralki. W gnieździe tym zamontowane są cztery włączniki uruchamiające funkcje pralki m.in. włącz/wyłącz pralkę.
    Jeżeli ktoś by posiadał wspomnianą część i chciał ją sprzedać lub wiedział gdzie można ją nabyć to proszę o informację na ten temat.

Pozdrawiam

Grzegorz
    Kontaktuj się z ogłoszeniodawcą poprzez Prywatną Wiadomość (ikonka PW).
  • REKLAMA
  • #2 8593056
    _PREDATOR_

VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 2315
    Proszę o foto ułatwi to poszukiwanie (poprzez edycję)!
    Konto firmowe:
    ELMAX
    Małe Przedmieście 20/4, Olesno, 46-300 | Tel.: 535 XXX XXX (Pokaż) | Strona WWW: http://ftp.interka.pl/~elmax/about.php
  • REKLAMA
  • #3 8594787
    DJ.FOX
    Poziom 10  
    Witam,
    Dziękuję serdecznie za chęć pomocy przy zakupie gniazda włączników, przepraszam ale zapomniałem napisać że post już nie aktualny, gdyż kupiłem to gniazdo w serwisie fabrycznym "Polar" w Jeleniej Górze koszt nowego gniazda produkcji polskiej rzemieślniczej to 10 zł, przy okazji otrzymałem informację iż niestety ostatnie i więcej jakiekolwiek części z wyjątkiem grzałki są nie osiągalne :(
    Przy okazji zapytam, a czy Pan posiada jakieś części do tej pralki ? Jeżeli tak to jakie i jakie byłyby ich ceny ?

Pozdrawiam

Grzegorz
  • REKLAMA
  • #4 8595298
    wietka
    Poziom 15  
    Ocena: 57
    Witaj.
    Posiadam , blokadę , pasek klinowy , pokrywę górną / klapę / programator p-124 , zawias lewy kompletny , fartuch / uszczelka górna / wąż zbiornik pompa , łożyska i simeringi by naprawić ewentualnie łożyska .
  • #5 8598004
    Konto nie istnieje
    Poziom 1  
REKLAMA