logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Gdzie kupić PIC16F877 w Polsce i jaki tani programator polecacie?

mikmas 25 Wrz 2004 09:03 2147 6
REKLAMA
  • #1 873562
    mikmas
    Poziom 18  
    Ocena: 18
    Chciałbym go gdzieś zamówić. Może wiecie gdzie? Szukałem już dużo, ale albo minimalna cena to 100zł, albo z innego kraju. A mi chodzi o zamówienie tego pica, ale w polskiej firmie (żeby koszty wysyłki nie były za duże). No i jeszcze może ktoś zna jakiś prosty, niedrogi programator do niego? (+oprogramowanie!)

Pozdrawiam
    mikmas
    www.mikmas.prv.pl
    mikmas(_at_)go2.pl
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 873752
    mikmas
    Poziom 18  
    Dzięki! Właśnie o takie coś mi chodziło
  • REKLAMA
  • #5 875172
    mikmas
    Poziom 18  
    Za późno :). Już PIC leci w moje łapki :twisted:
  • #6 5424576
    sidmovies
    Poziom 11  
    mikmas napisał:
    Chciałbym go gdzieś zamówić. Może wiecie gdzie? Szukałem już dużo, ale albo minimalna cena to 100zł, albo z innego kraju. A mi chodzi o zamówienie tego pica, ale w polskiej firmie (żeby koszty wysyłki nie były za duże). No i jeszcze może ktoś zna jakiś prosty, niedrogi programator do niego? (+oprogramowanie!)

Pozdrawiam
    mikmas
    www.mikmas.prv.pl
    mikmas(małpa)go2.pl
    Załączniki:
    • MICROSHIP PROJETCS.rar (8.28 MB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • #7 5424871
    Bigfoot
    Poziom 25  
    Ocena: 13
    Sample tez sa dostepne.

BF

Podsumowanie tematu

✨ Poszukiwano możliwości zakupu mikrokontrolera PIC16F877 w Polsce, z naciskiem na niskie koszty i dostępność w polskich firmach, aby uniknąć wysokich kosztów wysyłki z zagranicy. Wskazano sklep internetowy ajpic.zonk.pl, gdzie PIC16F877 dostępny jest w cenie około 36 zł brutto, wraz z programatorami. Zaproponowano również odwiedzenie forum ekiert.com, gdzie można znaleźć dodatkowe informacje i porady dotyczące programatorów. Autor potwierdził, że zamówienie zostało już zrealizowane. W dyskusji pojawiła się także wzmianka o dostępności próbek (sample) mikrokontrolera. Poszukiwano prostego i taniego programatora kompatybilnego z PIC16F877, wraz z odpowiednim oprogramowaniem.
Podsumowanie wygenerowane przez AI na podstawie treści dyskusji.
REKLAMA