Witam serdecznie, i chciałem od razu powiedzieć że dokładnie przekopałem stare posty ale jestem tylko od tego bardziej zakręcony. Posiadam już od dawna laptopa emachines e510. Podam na początek konfigurację:
dane z CPU-Z:
Płyta główna : to jest mój największy problem bo nie mam prawie danych o płycie i nie rozumiem za wiele więc przepisze słowo w słowo.
- Manufacturer: EMACHINES
- Model: Rhine bios: V1,45
- Chipset: Intel Gl 960 Rev. C0
- Southbridge: Intel 82801HBM (ICH8-ME)
Procesor:
Celeron M 560 @2.13Ghz socket 479 mPGA
Pamięć :
1024 ddr2 266 mhz FSB:DRAM 1:2 CL4
grafika:
intel 965 (x3100)
To chyba tyle. Strasznie mi już zaczyna ten sprzęt spowalniać, denerwuje mnie czasem i chce zmienić procesor , chciałem was zapytać co ja tu mogę w ogóle wsadzić? i jeszcze jaki mam w końcu socket , P czy M bo w całych googlach nie mogłem znaleźć czym w końcu jest ten 479 mpga
Popraw tytuł - pkt 11 i 11.1 Regulaminu. a do tego zdecyduj się czy używasz "ogonków", czy nie. Nadto wyruguj slang i skoryguj pisownię nazw własnych.
Matuzalem
@Edit:
Mam nadzieję , że post wygląda teraz bardziej przyzwoicie i regulaminowo. Dziękuję za poprawienie mnie Matuzalem i gdyby nadal było coś nie tak to proszę o zwrócenie mi uwagi.
Pozdrawiam.
dane z CPU-Z:
Płyta główna : to jest mój największy problem bo nie mam prawie danych o płycie i nie rozumiem za wiele więc przepisze słowo w słowo.
- Manufacturer: EMACHINES
- Model: Rhine bios: V1,45
- Chipset: Intel Gl 960 Rev. C0
- Southbridge: Intel 82801HBM (ICH8-ME)
Procesor:
Celeron M 560 @2.13Ghz socket 479 mPGA
Pamięć :
1024 ddr2 266 mhz FSB:DRAM 1:2 CL4
grafika:
intel 965 (x3100)
To chyba tyle. Strasznie mi już zaczyna ten sprzęt spowalniać, denerwuje mnie czasem i chce zmienić procesor , chciałem was zapytać co ja tu mogę w ogóle wsadzić? i jeszcze jaki mam w końcu socket , P czy M bo w całych googlach nie mogłem znaleźć czym w końcu jest ten 479 mpga
Popraw tytuł - pkt 11 i 11.1 Regulaminu. a do tego zdecyduj się czy używasz "ogonków", czy nie. Nadto wyruguj slang i skoryguj pisownię nazw własnych.
Matuzalem
@Edit:
Mam nadzieję , że post wygląda teraz bardziej przyzwoicie i regulaminowo. Dziękuję za poprawienie mnie Matuzalem i gdyby nadal było coś nie tak to proszę o zwrócenie mi uwagi.
Pozdrawiam.